Lightning Returns: Final Fantasy XIII Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Lightning Returns: Final Fantasy XIII - XBOX 360
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209110
SquareEN dabing

Lightning Returns: Final Fantasy XIII [PS3]

Lightning je zpět!

Lightning Returns: Final Fantaxy XIII je nová hra z této legendární série, která nabízí hráči možnost hrát za ikonu světa Final Fantasy-Lightning v neustále se měnícím a zvětšujícím prostředí na cestě za záchranou světa odsouzeného na absolutní zánik. Jak využijete Vaše poslední dny?

  • Lightning je hratelná postava-se značně rozšířeným arzenálem technik jak bojových, tak i schopností nápomocných mimo soubojů. Přizpůsobte si Lightning s množstvím různých outfitů a zbraní, které mění nejen to, jak vypadá, ale i její schopnosti a akce.
  • Nový bojový systém dává hráči přímou kontrolu nad akcí, jaká nebyla ještě nikdy v žádné Final Fantasy hře, přičemž zachovává ikonické prvky, které jsou známé a zbožňované v této oblíbené sérii.
  • Okouzlující umělecké vyhotovení světa odsouzeného k zániku, plného možností a rozmanitosti. Živé, rozšiřující se prostředí s vycházejícím i zapadajícím sluncem představují umělecký zážitek pro každého hráče.
  • Svět na cestě k totálnímu vyhlazení nabízí unikátní úlohy, kde jisté postavy, místa a mise jsou dostupné pouze během jistých časů. Jak dokážete využít zbývající čas?
  • Zůstaňte ve spojení s Final Fantasy a jeho postavami s unikátními schopnostmi, které spojují herní svět s reálným světem.



  • Recenze na Lightning Returns: Final Fantasy XIII

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.