Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
929 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 473029
SEGA

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

V zálivu Ósaka se nachází tajemná kontejnerová loď. V jeho středu je klec, ve které budou testovány vaše bojové schopnosti. Možná jste dosud nejsilnější, ale do arény právě vstoupili tři noví legendární bojovníci s yakuzou! Dokážete opustit klec jako vítěz?

Klíčové vlastnosti

  • VYMAŽTE SVOU MINULOST, ABYSTE OCHRÁNILI SVOU BUDOUCNOST: Kazuma Kiryu, kdysi legendární yakuza, předstíral svou vlastní smrt a vzdal se svého jména v zájmu ochrany své rodiny. Nyní je vržen do konfliktu záhadnou postavou, která se ho pokouší vyhnat z úkrytu. Pod kódovým označením „Joryu“ se Kiryu pouští do strhujícího akčního příběhu s otřesnými boji na živých místech plných vzrušujících postav a aktivit.

  • KONEČNÝ BOJ: Se stylem Yakuza zaútočte na nepřátele pomocí divoce agresivních pohybů poháněných Kiryuovou bezkonkurenční silou a talentem. Nebo si počínejte ve stylu Agent tím, že budete tlouci absolutní rychlostí a přesností, přičemž použijete řadu špičkových zařízení, jako jsou elektrifikované vázací dráty, abyste omráčili nepřátele a poté je poslali k letu.

  • NEKONEČNÁ ZÁBAVA: Ať už se bijete v tajné bojové aréně, zpíváte novou karaoke píseň, vychutnáváte si drink v kabaretním klubu živě nebo závodíte v kapesním okruhu, svět nabízí množství pohlcujících zážitků.

Trailer


Recenze na Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.