Little BIG Planet 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Little BIG Planet 3 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 259640
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Little BIG Planet 3 [PS4]

Sackboy je zpět a tentokrát přichází s novými hratelnými přáteli ve zcela novém ručně vyrobeném dobrodružství. Ve hře Little Big Planet 3 je Sackboy transportován na novou planetu zvanou Bunkum. Zde Sackboy nevědomky osvobodí tři mýtické bytosti zvané Titáni, které chtějí zničit planetu Bunkum a změnit najneschopnejšieho tvořitele Newtona v hrozné monstrum. Pokud chce Sackboy obnovit rovnováhu, musí vyhledat pomoc u Togglea, OddSocka a Swoopa, pradávných hrdinů Bunkumu.

Poprvé v sérii právě hra Little Big Planet 3 přináší tři zcela nové hratelné postavy Toggle, OddSock a Swoop, z nichž každá má své vlastní jedinečné schopnosti a osobnost. Sackboy se musí naučit spolupracovat se svými novými přáteli ve svém novém dobrodružství. Little Big Planet 3 také zavádí ještě více vrstev hloubky v ose z. V režimu Create přidány vrstvy a rozmanitost postav nabízejí neomezené možnosti pro uživateli vytvořený obsah. Nástroje tvorby byly také propracované, aby byly dostupnější a robustnější. Režim Create také nabízí nové výkonné nástroje pro více možností hratelnosti a přizpůsobení pro zkušené tvůrců. Stejně jako ve hře Little Big Planet 2 , iv Little Big Planet 3 byl režim Adventure navržen pouze s použitím nástrojů režimu Create, takže možnosti jsou nekonečné. Každý si může vytvořit své vlastní světy!



  • Toggle, OddSock a Swoop jsou nové hratelné postavy, každá s vlastním jedinečným souborem schopností. Toggle se vyskytuje ve dvou formách, velký a malý. Velký Toggle je těžký a silný, schopný převážit plošiny a posouvat těžké předměty. Malý Toggle je mrštný a rychlý, ideálně se vejde do úzkých mezer a otvorů. OddSock je rychlá, agilní, po stěnách skákající postava a Swoop dokáže létat a plachtit vysokou rychlostí a zvedat svými drápy různé předměty.
  • Zahrajte si režim Adventure, nebo si stáhněte některou z uživateli vytvořených úrovní a hrajte až se čtyřmi kamarády kooperativní na gauči, nebo online.
  • Režim Create byl kompletně přepracován s výkonnými novými nástroji, včetně možnosti přizpůsobení, jako každá ze čtyř hratelných postav vypadá a hraje, což Vám dává mnohem více možností, než masivní rozšířit uživateli generovaný obsah.
  • Verze pro PlayStation 4 nabízí více funkcí, vylepšenou hratelnost a grafickou věrnost se čtyřnásobným rozlišením vzoru textur a přidanou hloubkou v plném HD rozlišení 1080p. Díky využití klíčových funkcí konzole PlayStation 4 Vám hra nabízí ten nejlepší Little Big Planet zážitek dosud.
  • Pro obrovskou Little Big Planet komunitu nabízí hra ještě více způsobů, jak sdílet svůj zážitek. Prostřednictvím tlačítka Share na bezdrátovém ovladači DualShock 4 můžete nyní okamžitě sdílet své nejnovější výtvory a publikovat videoklipy přímo ze hry.
  • Little Big Planet 3 Vám nabízí přístup k více než 8,5 milionům již publikovaným uživatelským úrovním.


  • Recenze na Little BIG Planet 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.