loading Human PS4

Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 358940
PlayStationEN dabing

loading Human [PS4]


Hra Loading Human je dobrodružstvím budoucnosti. Váš umírající otec, uznávaný vědec, Vás zavolá na svou antarktickou základnu, kde podstoupíte intenzivní hvězdnou roli: zisk kvintesence, těžko získatelná zdroje energie, který zvrátí proces stárnutí.

Hra je vyrobena exkluzivně pro virtuální realitu a PlayStation VR , Loading Human naplno využívá VR hardware a pohybové ovladače PlayStation Move , čímž vytváří plně pohltivý zážitek. S nesrovnatelnou volností pohybu a průzkumu posune tato hra hranice virtuální reality. Umístí Vás přímo do emocemi nabitého příběhu, díky kterému se budete ve hře cítit skutečně živí. V cestě příběhem budete dělat složité rozhodnutí a fyzicky působit na ostatní charaktery.

Zvýšením dopadu Vašich akcí na emocionální styky, morální volby a reálné konsekvence, není hra Loading Human pouze hrou, kterou hrajete, ale i zažíváte.


  • Hra vyrobena exkluzivně pro virtuální realitu, byla vytvořena speciálně pro dodání pohltivé VR zážitku.
  • Jedna z mála prvních VR her, která se nedotýká pouze okraji možností této technologie. Využijte všechny aspekty vašeho okolí tak, jak byste to udělali iv reálném životě.
  • Rozvíjejte komplexní vztahy, zaujměte zájem potenciální lásky, fyzicky reagujte s postavami a také buďte romanticky intimní.
  • Cestujte do mimozemských a futuristických oblastí, od nebezpečných klimatických podmínek Antarktidy, po hlubiny vesmíru.
  • Překročte čas a prostor při ztělesnění Prometheus, rozvíjejícího se vědce na cestě za záchranou svého otce.



    Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4 . Také se doporučuje používat ovladače PlayStation Move .


  • Recenze na loading Human

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.