Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408055
Logitech

Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant [945-000015]

Spojenec pro vícemotorové letouny.Pokud máte rádi létání s vícemotorovém letadly, většina řídítek pro letové simulátory nemá dostatek ovládacích pák. Flight Throttle Quadrant je řešení, které poskytuje tři další páky na ovládání ještě více motorů, klapek, převodových stupňů, spoilerů nebo jiných programovatelných os. Kromě toho, tři okamžité, dvoupolohové přepínače na základně tvoří celkem devět programovatelných příkazů. Ideální příslušenství pro Logitech G Flight Yoke System.

Kompatibilní s Logitech G Flight Yoke System.Vyměnitelné hlavy pák vám pomohou vytvořit vlastní konfiguraci. Seskupte ovládací prvky podle toho, jak je chcete.

Zapezpečené pomocí nastavitelných držáků.Zahrnut robustní upevňovací hardware. Logitech G Throttle Quadrant je vybaven přizpůsobitelnými montážními svorkami, které poskytují svobodu konfigurace vaší soupravy jakýmkoliv způsobem, který uznáte za vhodný. Ať už na vrchu svého stolu nebo připevněném na přední straně, můžete bezpečně umístit ovládací prvky přesně tam, kde je chcete.

Plně přizpůsobitelné pro všechny podmínky létání.Modulární a zaměnitelné. Přístroje Logitech G mohou být umístěny jeden na druhém nebo vedle sebe. Chcete panel Rádio nad panelem Multi? Hotovo. Chcete, aby byl váš přepínací panel vlevo od vašeho třmenu? Pojďme na to. Snadno použitelné montážní konzoly poskytují prostředky na uspořádání vaší simulace letu v konfiguraci omezené pouze vaší fantazií.

technické specifikace

  • Pro PC:Windows 10,8.1,7
  • Připojení:1x USB 2.0
  • Délka kabelu:1.8 m
  • Rozměry:17,5 x 17,5 x 9 cm

  • Recenze na Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.