Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse

Cena s DPH
2 329 Kč
Cena bez DPH: 1 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 363657
Logitech

Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse [910-005696]


Na míru pro Mac Využijte svů Mac na maximum s myší MX Master 3 for Mac - navrženou pro bezproblémovou kompatibilitu se zařízeními Mac a iPad. Funkce snímání pohybu, posuvu a přizpůsobení tlačítek jsou řízené systémem iPadOS a závisí na podpoře používané aplikace. Myš MX Master 3 for Mac, v barevném provedení Vesmírná šedá, je náš dosud nejrychlejší, nejpřesnější a nejpohodlnější nástroj pro tvůrce digitálního obsahu.
logmac

Procházejte 1000 řádků za sekundu Znovu jsme vynalezli kolečko. Zbrusu nová funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed je dostatečně přesná pro zastavení vždy na tom správném místě a dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř bezhlučné. Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatočnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte - avšak neslyšíte.
Možnosti přizpůsobení pro systém MacOS a jednotlivé aplikace Přizpůsobte si myš MX Master 3 for Mac svému specifickému kreativnímu stylu práce. Myš MX Master 3 je plně přizpůsobitelná v systému MacOS a prakticky každé aplikaci, kterou používáte - přičem budete moct pracovat rychleji díky nadefinovaným možnostem přizpůsobení pro vaše oblíbené aplikace, jako například Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari a Microsoft Word, Excel a PowerPoint.
Více počítačů, ale jen jedna aplikace - FLOW Plynule ovládejte více počítačů pomocí myši MX Master 3 for Mac kompatibilní s technologií Flow jednoduchým posunutím kurzoru k okraji obrazovky. Vaše myš MX Master 3 for Mac bude stále s vámi, dokonce i v operačních systémech Windows a MacOS. Bez námahy přenášejte text, obrázky a soubory mezi počítačemi - stačí kliknout na kopírovat na jednom PC a vložit na druhém.
logmac2

Pozoruhodná přesnost na prakticky libovolném povrchu MX Master 3 for Mac je naše dosud nejrychlejší a nejpřesnější myš - co vám zajistí přesnost na pixel v každé situaci. Snímání Logitech Darkfield umožňuje pohyb na prakticky libovolném povrchu - dokonce i na skle - díky přesnosti 4000 DPI (nejlepší ve své třídě) .
Nabíjení USB-C do USB-C Nabíjecí kabel USB-C je možné připojit přímo k zařízení Mac bez nutnosti použití nepraktického klíče dongle. Myš MX Master 3 for Mac vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní - a rychlé nabití během jedné minuty zajistí energii na tři hodiny používání.
Kompatibilní se zařízeními iPad Myš MX Master 3 for Mac je kompatibilní se systémem iPadOS, co znamená, že můžete získat rozšířené funkce zařízení MX, když budete svůj iPad používat jako počítač anebo jako součást vaší sestavy vícerých zařízení.
logmac1

Recenze na Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.