Lollipop Chainsaw Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Lollipop Chainsaw - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205639
WarnerEN dabing

Lollipop Chainsaw [PS3]

Lollipop Chainsaw je"nemrtvý" příběh o sladké, ale zabijácké zombie lovkyně Juliet Starling a její cestě za odhalením původu kolosální zombie invaze. S úžasnou motorovou pilou v ruce si Julie krájí, seká a porcováno cestu přes hordy nemrtvých, dokud si brzy neuvědomí, že nemrtví jsou pouze otevíracím kolem na festivalu zombie lordů odhodlaných zabít roztleskávačku s motorovou pilou. Za vývojem Lollipop Chainsaw stojí slavný herní vývojář Goichi Suda (aka Suda 51) a za hudebními skladbami proslulý Akira Yamaoka. Navíc, hollywoodský režisér a spisovatel James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead a Tromeo and Juliet) vnesl do scénáře hry Lollipop Chainsaw svůj kultovní humor a ostrou výpravu.



  • Julie Starling je 18 letá studentka s temným tajemstvím (loví zombie) as vražednou motorovou pilou v ruce.
  • Slavný herní vývojář Suda 51 přináší svůj jedinečný styl a tvůrčí vizi do hry a bere Vás na divokou jízdu se zombie, motorovými pilami a duha.
  • Podle scénáře upraveného Jamesem Gunn musí Julie odhalit kořeny kolosální zombie invaze na své škole, San Romero High, ale brzy si uvědomí, že horda zombie je jen otevíracím kolem na festivalu zombie lordů, kteří se rozhodli ji zlikvidovat.
  • Zdokonalujte svou roztleskávačského akrobacii a dovednosti s motorovou pilou abyste dokázali předvádět vražedné kombo pohyby, ničíc hordy nemrtvých.
  • Zombie a nemrtví na San Romero High jsou nejmenším Julietiným problémem, protože brzy zjistí, že stojí před větší výzvou, zombie lordy, kteří přinášejí nový"vítr" do boss soubojů.
  • S originální hudbou vytvořenou populárním herním skladatelem Akira Yamaokaom (známým díky sérii Silent Hill ) nabízí Lollipop Chainsaw soundtrack, za který se vyplatí zemřít! Navíc obsahuje Julietin seznam kromě originální hudby i známé skladby z různých hudebních žánrů.

  • Recenze na Lollipop Chainsaw

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.