The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Anthology PC DVD

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47372
Electronic

The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Anthology [PC DVD]

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Zažijte Středozem tak jako nikdy předtím. Toto je první hra z prostředí Pána prstenů, kde se můžete volně pohybovat po celé Středozemi. Řiďte legendární hrdiny, obrovské armády a zakúste kampaně ze všech filmů Pána prstenů.

Vést můžete armády světla i temnoty. Nejen hlavní hrdinové, ale doslova i každý voják má své emoce a schopnosti, které se mění podle situace na bojišti. Pozorujte jednoho z vojáků jak se začne bát když se octne tváří v tvář Trolovi a potom toho samého vojáka když oslavuje velké vítězství.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
Ponořte se znovu, avšak tentokrát hlouběji do příběhů odehrávajících se ve Středozemi. Hra nabízí možnost zažít bitvy, které se nikdy neobjevily v populární filmové trilogii. Totéž platí i pro možnost rozkazovat novým jednotkám a možnost navštívit nová místa jako například Mirkwood, Dol Guldur, Misty Mountains a další.

Budujte své vlastní hrady a pevnosti s možností vylepšování stěn a opevnění, můžete si od základu vytvářet své vlastní hrdiny i jednotky a hlavně můžete svá vojska ovládat s pomocí nových strategií a taktických možností.

Tvůrci pozměnily také ovládání umožňující účinné využití nových prvků, možnost stavět budovy kdekoli a ne jenom na předem daných místech, poprvé se bude bojovat i na moři a nechybí ani globální strategie na velké mapě Středozemě, jež je opět interaktivní.

  • Zbrusu nová singleplayer kampaň odehrávající se tentokrát na severu Středozemě.
  • 3 nové hratelné strany (Elfové, Trpaslíci, Skřeti).

    The Lord of the Rings The Battle for Middle-Earth 2: The Rise of the Witch-King
    Datadisk k realtimové strategii ze světa J. R. R. Tolkiena a jeho slavné trilogie Pán prstenů přináší zcela přepracovanou novou singleplayerovou kampaň a několik nových jednotek pro každou ze šesti jednotlivých frakcí. Hráči se tak nabízí hlubší poznání temné strany Středozemě. Všechny nové jednotky ze singleplayerové kampaně slouží k propracované příběhové linie, která hovoří o temném králi, který se snaží získat nadvládu nad Angmar a královstvím Arnor (domov Aragornový předků).

  • Možnost hrát za Angmar frakce v módě skirmish, hry více hráčů a módech War of the Ring.
  • Nástroj Create-A-Hero, jak již název říká, slouží k propracovanějším možnostem přizpůsobit si hrdinu k obrazu svému.
  • War of the Ring, riskantní akční herní mód, který přináší do hry nové aspekty hratelnosti.

  • Recenze na The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Anthology

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.