Lost Dimension PS3

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 326385
AtlusEN dabing

Lost Dimension [PS3]


Aby potlačili hrozbu, kterou představuje Konec pro celou planetu, vytvořilo několik zemí speciální jednotku zvanou SEALED, která se skládá z jedenácti jedinců s nadlidskými schopnostmi. Každý voják má své vlastní schopnosti, které může používat v boji, a které mohou být vylepšeny po získání dostatku zkušeností v boji.

Mezi členy SEALED se tvoří pouta přátelství, ale dejte si pozor, s nimiž spojenci se sblížíte, protože Konec Vás nutí začít likvidovat své spolubojovníky. Ujistěte se, že ze zrady obviníte správných spojenců, protože jakmile započne konečná bitva s Koncem, všichni zbývající zrádci budou proti Vám bojovat na jeho straně.


  • kataklyzmatické detektivka! Nejenže musíte strategicky porážet nepřátele, kteří číhají v záloze na bojišti, ale je třeba pečlivě sledovat i tendence členy vaší jednotky s cílem odhalit zrádce. Na konci každé úrovně jste nuceni zvolit a odstranit jednoho ze svých důvěryhodných spojenců a důsledky nesprávné volby by mohly být katastrofální ...
  • Kromě různých herních mechanik, které Vám pomáhají posoudit loajalitu spoluhráče, hra Lost Dimension náhodně určuje zrádců, díky čemuž je jisté, že žádné dvě hry nebudou stejné.
  • Každá postava ve skupině je mistrem v jiné sféře schopností. Najdete zde dívka, která řídí molekulární chování a dokáže zapálit, nebo zmrazit cokoliv/kohokoliv. Je tu někdo, kdo se může teleportovat dle libosti (is bonusovou schopností být uspokojivě nafoukaný). A je tu ještě někdo s krizí identity, protože jediné co ví, je krást schopnosti všech ostatních!
  • Mezi bojováním můžete interagovat se svými spolubojovníky a rozvíjet s nimi užší vazby. Rozvíjení přátelství a sledování, kdo se účastní bitev je klíčem k odhalení zrádců a zajištění, že když se dostanete na konec, nebude to Konec, tedy alespoň pro Vás a Vašich skutečných spojenců!



  • Související produkty (2)


    Recenze na Lost Dimension

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.