Lost Planet 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Lost Planet 3 - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209265
CapcomEN dabing

Lost Planet 3 [PS3]

Lost Planet 3 následuje kroky pilota Jima, který opouští planetu Zemi, aby přijal riskantní ale lukrativní kontrakt na planetě EDNIII pro společnost Neo-Venus Construction (nevěcné), která se zabývá přípravou planet na kolonizaci. Jim se připojuje ke kolegům na stanici Corona a začíná zkoumat neobjevené části planety, přičemž získává vzorky Termální energie nacházející se na planetě. Rezervy termální energie společnosti NEVAC se míjejí a osud mise na Corona závisí na objevení přírodních zdrojů energie. Jim si uvědomuje skvělou příležitost jak se dostat k velkému balíku peněz, který by mu zajistil návrat domů k rodině. Príma risk a vydává se misi objevení zdrojů energie v nebezpečném prostředí, kterému dominují Arkidi.

Lost Planet 3 přinese odlišné způsoby hratelnosti včetně akce z třetího pohledu a intenzivních bojů z prvního pohledu v Jimovi robotovi. S několik online módy a poutavou kampaní, Lost planet 3 nabídne hráčům skvělou zábavu, při které zjistíte více ze světa Lost Planet v dynamickém prostředí planety EDNIII.

  • Návrat do extrémních podmínek. Hra se vrací zpět ke svým kořenům na planetu EDNIII, poskytující dynamické bitevní pole, jehož klimatické podmínky se mění a tím ovlivňují způsob hratelnosti.
  • Herní variabilita. Lost Planet 3 nabídne hráčům akci z prvního pohledu a hry z třetího pohledu.
  • Lost Planet 3 využívá Unreal Engine 3 v plné síle a přináší ohromující vizuální zážitek, který posouvá fantastické grafické ztvárnění této série zase o kus dál, spolu s unikátním terénem ovlivňující hratelnost.
  • Zabij nepřátele. Akridů jsou zpět, větší a zlostnější vyžadující více taktického myšlení v boji.
  • Odhal skrytou pravdu na EDNIII-neprozkoumaných svět skrývá mnoho záhad. Jim na své misí za objevením T-energie odhalí množství z těchto tajemství.
  • Lost Planet 3 v sobě zahrnuje několik online multiplayerových módů.



  • Recenze na Lost Planet 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.