Luigi’s Mansion 3[NSW]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 029 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 403931
Nintendo

Doporučené produkty (1)

Luigi’s Mansion 3[NSW]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Luigiho vysněná dovolená se promění na strašidelnou a mazlavou noční můru v Luigi 's Mansion 3 pro Nintendo Switch! Luigi se vydá na vysněnou dovolenou spolu s Mariem a kamarády potom jako dostanou pozvání do luxusního hotelu. Nicméně, jeho sen se rychle změní v noční můru když King Boo odhalí, že všechno byl jen trik na chycení Maria a kamarádů. S pomocí Profesora E. Gadda zas a znova, zdráhavý a bázlivý hrdina Luigi prochází nahoru a dolů zrádnými patry nyní zlověstným hotelem na úkolu je zachránit. Noste vylepšený Poltergust G-00 abyste zničili nebo odfúklo obrany duchů, nebo přivolejte Gooigiho, celého zeleného dvojníka, který může pomoci Luigiho překonat překážky, které nedokáže projít sám. Střídejte Luigiho a Gooigiho než jednoho hráče, nebo vezměte kamaráda a každý kontrolujte jednoho z nich. Pro více šílenou multiplayer akci, dejte si časovou výzvu a splňte různé úkoly na sérii patře v ScareScraper režimu. ScareScraper režim může být hrán online nebo lokálně s až 8 hráči na 4 Nintendo Switch systémech.
  • Sice je možno stále zbabělý, ale Luigi má více nástrojů a schopností ke dispozici než kdykoliv předtím. Zdokonalte se v používání Luigiho nových silných útoků jako Slam, Suction Shot a Burst.
  • Vytvořte tým s posledním vynálezem Profesora E. Gadda, Gooigi, zelený dvojník schopný projít přes úzká místa, chodit po pcháč, a celkově pomoci Luigiho překonat překážky přes, které se nedostane sám.
  • Střídejte mezi Luigim a Gooigim když jste sami, nebo hrajte s kamarádem každý za jednu postavu.
  • Probádejte Last Resort, stoupajíc napříč jeho různé tematickými patry plnými výstředními přístroji a strašidelných nepřáteli.
  • Až 8 hráčů může soupeřit proti času a splnit úkoly na sérii patře v ScareScraperi.
    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!
    Lokální hra bezdrátového multiplayeru vyžaduje jednu konzolu a jednu kopii softwaru za každého hráče.


  • Recenze na Luigi’s Mansion 3[NSW]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.