Mad Max Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mad Max - PS4Mad Max - XBOX ONE
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 225555
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Mad Max [PC DVD]

Mad Max přináší otevřený model post-apokaliptického světa, kde jedinou šancí an přežití jsou auta. Převezmete roli Mad Maxe, osamělého bojovníka, který musí bojovat o přežití s divokými gangy banditů. Jelikož Maxovi ukradnou jeho ikonické auto Interceptor, musí se dát dohromady s talentovaným, ale podivným mechanikem Chumbucketom a dalšími, aby sestavil ultimátní vojenské vozidlo as jeho pomocí utekl z pustiny.

  • Staňte se Šíleným Maxem-buďte legendárním post-apokaliptickým bojovníkem, levelujte, vylepšujte a vytvářejte Maxovo vybavení a zbraně, abyste přežili souboje na blízko, přestřelky a další. Na cestě pryč z pustiny na vás čekají těžká rozhodnutí.
  • Působivé prostředí-prozkoumejte dynamický svět, zatímco budete bojovat se zrádnou krajní, nepříznivým počasím a smrtícími gangy nájezdníků.
  • Odpad je základ-každý kousek šrotu je důležitý a může posloužit ke zvýšení a zlepšení vybavení, zbraní i vozidel. Také máte možnost vyplenit nepřátelské tábory a získat tak přístup k cenným zdrojem.
  • Prožijte v otevřeném světě-zůstat naživu není jednoduché. Setkáte se s nebezpečnými frakcemi a gangy, čekají na vás desítky nebezpečných vedlejších misí a úkolů v dynamickém otevřeném světě.
  • Intenzivní souboje aut-ve hře vás čekají intenzivní automobilové souboje, které jsou založeny na fyzice, takže nikdy nejsou stejné.



  • Recenze na Mad Max

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.