Madden NFL 16[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
589 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 356526
Electronic

Madden NFL 16[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Buďte Playmaker ve hře Madden NFL 16 se zcela novým ovládáním, které Vám umožňuje dominovat v souboji o převahu ve vzduchu. Nová quarterback mechanika, včetně hodů a přihrávek, přináší bezprecedentní hloubku a kontrolu.

Zažijte režim Draft Champions, nový, rychlý a opakovatelný způsob jak hrát, kde můžete draftovat svůj vysněný tým složený z NFL hvězd a legend a následně je podrobit zkoušce na hřišti. V kombinaci s novým systémem přijímání a bránění přihrávek se připravte na největší wau okamžik v historii série .

  • Bojujte o nadvládu ve vzduchu se systémem Total Control Passing. Umístěte míč na místo, kde ji může získat jen Váš receiver díky novému systému hodů, včetně vysoké přihrávky, nízké přihrávky a stále populární přihrávky na blízko.
  • Ať hrajete sólo, nebo online s přáteli, Vaše snaha vybudovat dynastii NFL začíná režimem Connected Franchise. Interagujte a budujte svůj tým s větší kontrolou v režimu Game Prep. Chcete zlepšovat svého záložního quarterbacka? Věnujte mu více času každý týden mezi zápasy, aby získal tréninkové body, aniž by jste ho museli vrhnout do zápasu dříve, než je připraven. Vybudujte důvěru svého týmu prostřednictvím výkonu a Front Office operací. Udržujte vysokou spokojenost hráčů pro zvýšení jejich schopností a získávání hráčských XP.
  • Sestavte si svůj tým snů s Vašimi oblíbenými NFL hráči z minulosti a současnosti a Dominujte nad soupeři v sezónách, sólových výzvách a dalších. Získávejte mince, za které si můžete kupovat Madden Ultimate Team balíčky prostřednictvím internetového obchodu, kde můžete obchodovat s předměty na cestě k vybudování svého týmu snů. Zapojte se do NFL během celého roku díky živému obsahu a aktualizacím služeb v nejrychleji se rozvíjejícím režimu ve hře Madden.
  • Trenér dovedností Vás naučí nejen herní dovednosti, ale i strategii a koncept amerického fotbalu. Naučte se číst zónové obrany, jak vyslat dopředu receiveru a další díky téměř 50 výukovým programem a nácvikem. Poté, co jste zvládli základy vstupte do Gauntletu, kde můžete své schopnosti podrobit zkoušce v intenzivních výzvách a boss soubojích.

  • Recenze na Madden NFL 16[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.