Madden NFL 17 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Madden NFL 17 - PS4Madden NFL 17 - XBOX ONEMadden NFL 17 - XBOX 360
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 352745
ElectronicEN dabing

Madden NFL 17 [PS3]


Nová sezóna 2016-17 ve hře Madden NFL 17 zažije mnoho herních změn a nových vymožeností. Ze tří hlavních prvků útoku, obrany a speciálních týmů se předešlé verze soustředili pouze na jeden, například Madden NFL 15 se soustředila na obranu. Také uvidíte hluboké změny ve strategii, v EA se rozhodli zaměřit na všechny tři fáze a hlavně na next-gen konzolích Xbox One a PlayStation 4 .

Ofenzivní fáze
Byla přidána nová úroveň komplexnosti a také nová obrazovka, která se bude při hře objevovat a radit hráčům jak využít různé nové možnosti a pohyby. Bude přidána nová kontrola hráčů kontrolujících míč. Speciální pohyby budou řazeny do úrovní a budou záviset na předností hráčů.

Hra také představí nové možnosti asistenta cesty, který bude poskytovat rady ohledně pohybování se během hry. Pro snížení obtížnosti se hra bude rozhodovat za hráče jaké speciální pohyby použít.

Defenzivní fáze
Hlavní vymožeností jsou změny v osobním bránění. Pokrývání zón bylo kompletně změněno s 8 novými typy zónového hraní. Hráči dostanou úkoly, které jim určují jak lépe bránit běžců. Také zde budou sílený obránci, kteří přenesou míč při čarách až do středu pole.

Obránci si budou také více vědomi o nebezpečích, které se vyskytují v každé zóně a budou schopni zjišťovat schématu hráčů, díky čemuž budou schopni pokrývat všechny přihrávky. Budete to nejrealističtější AI jaké jste v sérii Madden doposud zažili.

Speciální týmy
Koncept speciálních týmů, který v minulosti získal málo pozornosti se nyní také dočká změn. Bude představen nový metr kopů, který byl vyroben pro větší výzvy v oblasti kopání. Také byla přidána mechanika blokování kopů, která přidá nové elementy risku a odměny. Hráči budou mít přístup k novým trikům a vylepšeným způsobem přerušení kopů.

  • Zaměření na"Franchise mode", kde se stáváte centrem vašeho honu za titulem.
  • Doposud největší balanc v oblasti herního stylu.
  • Nové podněty pro hráče nesoucího míč.
  • Nové defenzivní triky.
  • Inovativní AI, které Vám zabrání v nahrávkách a kopech.
  • Madden 365-pokud se to stane v NFL, stane se to i ve hře Madden NFL 17 .



  • Recenze na Madden NFL 17

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.