Mafia 2 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mafia 2 CZ - PC CIABMafia 2 CZ - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 53607
2K

Mafia 2 CZ [PS3]



Balení obsahuje základní hru Mafia 2 CZ, 3 datadisky: Mafia 2: Betrayal of Jimmy, Mafia 2: Jimmy’s Vendetta a Mafia 2: Joe' s Adventures a 4 tematické balíčky.



Mafia 2 CZ
Návrat klenotu mezi českými hrami s příběhem o mafiánské rodině zasazeným do města New York na přelomu 40. a 50. let minulého století, jež svou rozlehlostí dosahuje dvojnásobku oproti prvnímu dílu.

I tentokrát se můžete těšit na filmově zpracované okamžiky hry se silným příběhem, doslova žijícím městem, nekompromisními policisty, nejednu přestřelku a zběsilé honičky s auty. Město je detailnější než jindy a konečně budete moci navštěvovat samovolně také bary, nebo třeba prodejny oblečení.

Kromě možnosti převlékání však je třeba také tankovat pohonné hmoty pro Vaše vozidlo, nebo si jej třeba nechat obarvit, ba i umýt v myčce. Automobily na ulicích navíc můžete odcizit hned několika způsoby a to od hrubé síly až po tichou prácičku. Další novinkou je také přítomnost psů ve hře, kteří Vám budou znepříjemňovat život zločince, stejně jako spousta dalších inovací.



  • Reálné chování 50 modelů vozidel včetně jejich poškození
  • Velmi detailně propracovaný život ve městě.
  • Vylepšené chování policistů (pronásledují i další zločince).
  • Možnost zvyšování / snižování respektu.
  • Tři mafiánské rodiny ve městě.
  • Dobové rádia v automobilech.



    Mafia 2: Betrayal of Jimmy
    V Betrayal of Jimmy si nezahrajete za Vita, ale dostanete šanci hrát za novou postavu, holohlavého týpka Jimmyho.

    Dodatek vypráví příběh plešatého nájemného vraha Jimmyho, který se odehrává mimo hlavní dějovou linii hry, někdy kolem roku 1950. V 25 misích plných nájemných vražd, dramatických přestřelek a napínavých automobilových honiček, plníte příkazy mafiánských bossů, čímž jim pomůžete v boji proti čínským a motorkářským gangem o nadvládu nad městem.



    Mafia 2: Jimmy’s Vendetta
    Jimmy, kterého si ostatní najímali na špinavou práci a na úklid nepořádku v Empire Bay, byl zrazen, prodán policii a zavřen do vězení. S tím se ale tento holohlavý sympaťák nechce smířit a touží po pomstě. Přestřelky, divoká jízda, výbuchy, to vše Vás čeká v 30 nových misích. Žádný propracovaný příběh nečekejte, jde o jednu velkou arkádu a řádění ve městě Empire Bay. Opět získáváte body za rychlou jízdu, smyky, výbuchy, skoky s autem, přestřelky a pod., Z kterých se pak sestavuje žebříček a Vaše výsledky tak můžete porovnat s kamarády nebo ostatními fanoušky.



    Mafia 2: Joe’s Adventures
    Příběh v Joe’s Adventures se točí okolo Joea Barbaru, celoživotního největšího kamaráda hrdiny Mafia 2 Vita Scaletta. Zblízka zažijete události z Empire Bay v době, kdy Vito sedí ve vězení, a právě v roli Joea musíte zjistit, proč a jak byl Vito odsouzen. Kromě dramatického příběhu a intenzivní arkádové akce přídavek také otevírá několik nových lokalit v Empire Bay, např. železniční stanici, loděnici, jezero i nové budovy ve městě. Kromě toho přídavek obsahuje i několik vedlejších úkolů, které si ve městě budete moci splnit nezávisle od hlavní příběhové linie.



    4 tematické balíčky:

  • Vegas Pack-Vito předvede svůj styl ála Vegas ve dvou nových vozech a oblecích.
  • Renegade Pack - dva nové obleky, které se výborně hodí k Vitovi rebelské osobnosti, a dvě nová auta, kupé a stylové žihadlo z 50. let.
  • Greaser Pack - dvě nová sportovní auta a dvě sady oděvů pro Vita.
  • War Hero Pack - ve dvou nových uniformách bude Vito vypadat jako skutečný hrdina. Doplňují ho dvě vojenská vozidla.






  • Recenze na Mafia 2 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.