Maitetsu: Pure Station Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 405954
CircleEN dabing

Maitetsu: Pure Station [NSW]

Hra se odehrává v Hinomoto, fiktivní verzi Japonska, kde po dlouhou dobu cestování železnicemi slouží jako nejdůležitější forma přepravy. Každá lokomotiva byla spárována s kontrolním android modulem, takzvaným Railroad, který pomáhal strojvedoucímu. Však, mnoho železničních tratí bylo zrušeno kvůli zvyšující se popularitě letecké dopravy, bezpečným a praktickým leteckým způsobem transportu. Díky čemuž jejich spárované Railroad také šli do hlubokého spánku.

Sotetsu ztratil svou rodinu při železniční nehodě a byl adoptován rodinou Migita, která podniká s výrobou alkoholu schocu ve městě Ohitoyo.

Nakonec se vrátil do jeho rodného města aby ho zachránil od potenciální katastrofy znečištění vody kdyby uznaly návrh na výstavbu letadlové továrny blízko města.

Shodou náhod Sotetsu vzbudil Railroad Hachiroku a pak se stal jejím vlastníkem. Každý pro své vlastní cíle se dohodli, že najdou Hachirokinu lokomotivu s pomocí její nevlastní sestry Hibiki, místní starostky a vedoucí železnic Paulette a jiných.

  • Hra ponechává příjemnou atmosféru originální hry, zatímco obsahuje i jednoduché mechaniky pro postup ve hře, které si užije každý.
  • Zajímavostí jsou další prvky, které vysvětlují podrobněji terminologii a fungování železnic.




  • Recenze na Maitetsu: Pure Station

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.