Mantis Burn Racing Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mantis Burn Racing - PS4
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 404865
PMEN dabing

Mantis Burn Racing [NSW]

Mantis Burn Racing je rychlá a drsná závodní hra, která kombinuje hru s fyzikou a klasickým arkádovým stylem. Vstupte do 5 různých vozidel a zažijte neuvěřitelný 11 sezónní singleplayer režim kariéry, představujíc přes 150 akcí každá s vlastními unikátními typy. Také můžete doladit vaše vozidla s robustním, ve stylu RPG zlepšovacím systémem a můžete také závodit v lokálním splitscreen závodu pro 4 hráče, nebo proti online soupeřům na různým platformách.

  • Budete driftovat, draftovat a uhýbat se napříč 12 nádhernými tratěmi rozložených ve 3 prostředích, každá s jejich unikátními výzvami a vzhledem. Nádherná foto realistická grafika vám dodá pocit jako byste sami prošli přes cílovou čáru.
  • Budete mít příležitost opravdu upravit vůz podle vás, upravením řízení a výkonu díky kvalitnímu zlepšovacího systému. Tento prvek dá hráčům mnoho taktických možností a opakovatelnosti.
  • Dejte dohromady vašich kamarádů abyste soupeřily na jednom gauči v režimu lokální kooperace, která podporuje až 4 hráče.
  • Vyzkoušejte své schopnosti online v režimu pro 8 hráčů, který vám dovolí hrát s hráči dokonce na jiných platformách.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na Mantis Burn Racing

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.