Mario vs. Donkey Kong Nintendo SWITCH

+ Dárek:Mario & Friends Zápisník v ceně 259,- Kč, Mario & Friends Sticker Sheet v ceně 129,- Kč
Cena s DPH
1 129 Kč
Cena bez DPH: 933 Kč
 
 
Kód produktu: 469798
NintendoEN titulky

Mario vs. Donkey Kong [NSW]

O hře

Donkey Kong ukradl Mini-Mariov! Vyřešte plošinové hádanky, abyste je dostali zpět!

Běhejte, skákejte a otočte se zpět k záchraně ukradených hraček Mini-Mario v této záhadné hře s Mariem. V cestě vám stojí překážky, jako jsou hroty, pohyblivé plošiny a padající cihly – dejte do práce svůj mozek a vymyslete nejlepší způsob, jak se dostat k Mini-Mariovi.

Klíčové vlastnosti

  • Hračky jsou zpět!
    Odvěká rivalita, která se rozproudila na Game Boy Advance, se znovu rozproudí ve hře Mario vs. Donkey Kong na Nintendo Switch. Se zcela novou grafikou vyřešte všechny druhy hádanek a otestujte své schopnosti plošinovek při pokusu o získání ukradených Mini-Mariů.

  • Získejte Mini-Mariov zpět od Donkey Konga!
    Donkey Kong chtěl novou cool hračku Mini-Mario, ale všechny jsou vyprodané. Takže se vloupal do továrny, kde se vyrábějí, a ukradl všechny! Je na Mariovi, aby pronásledoval Donkey Konga a získal hračky zpět.

  • Otestujte si svou inteligenci pomocí záhadných plošinovek
    Na Maria čekají etapy plné hádanek. Projděte každou fází pomocí klíče pro otevření zamčených dveří, který obsahuje Mini-Maria. Pozorně prozkoumejte své okolí, použijte svůj důvtip k nalezení nejlepší trasy a popusťte uzdu svým schopnostem zkrotit plošinovky, abyste překonali překážky a získali zpět každou ukradenou hračku.

  • Ve dvojici to jde snáze
    Dejte ovladač jinému hráči, aby vám pomohl v lokální co-op. Pomoc přítele nebo člena rodiny může vrhnout trochu světla na nové cesty přes složité úrovně! Mario vs. Donkey Kong vychází 16. února na Nintendo Switch.


Obsah balení:

  • Hra Mario vs. Donkey Kong
  • Manuál

Trailer


Recenze na Mario vs. Donkey Kong

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.