Mario Golf: Super Rush Nintendo SWITCH

1 029 Kč
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
 
Kód produktu: 419536
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 799 Kč

Doporučené produkty (1)

Mario Golf: Super Rush [NSW]


Odpalujte míčky s rodinou a přáteli v doposud největší Mario golf hře


Oddechněte si v Mario Golf: Super Rush, nejnovějším dílu série Mario Golf, na Nintendo Switch. Připojte se k svým oblíbeným postavám Mushroom Kingdom na plavební dráze na kurzech plných svěží přírodní scenérie.


Vydejte se na odpaliště až s třemi dalšími hráči (lokálně nebo online) a hrajte golf se známými postavami z Mushroom Kingdom. Hra kromě tradičního golfu nabídne několik dalších herních režimů jako Speed Golf či příběhový mód. Intuitivní pohybové i tradiční tlačítkové ovládání v kombinaci s dalšími novými funkcemi ulehčí hraní Mario Golf: Super Rush novým i zkušeným hráčům.


Švihejte v jednu a tu samou chvíli v režimu Speed Golf

Odpalujte v jeden moment až se třemi dalšími hráči a snažte se dostat míček do jamky jako první. Překonejte a vyrušte ostatních soupeře se speciálními údery. Takový Mario může míčky ostatních hráčů odfouknout!


Stoupejte na golfovém žebříčku v příběhovém módu

Přihlaste svou Mii postavu do golfového tréningu v prestižním golfovom klubu a pracujte na tom, aby se z nováčka stal profesionál! Soupeřit budete s postavami z Mushroom Kingdom a získávat při tom zkušenostní body. Vylepšujte statistiky síly, pohybu a rotace. Vaši postavu můžete přenést i do ostatních herních režimů.




Recenze na Mario Golf: Super Rush

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.