Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Gold Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 385316
UbisoftEN dabing

Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Gold Edition) [NSW]


Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition obsahuje Season Pass, Ultra Challenge Pack, Pixel Pack, Steampunk Pack a zcela nové dobrodružství s Donkey Kongem! 

Toto je příběh neočekávaného setkání Maria a neuctivých Rabbids. Houbové království je roztrhané mystiským vírem, který přenesl Rabbids do tohoto kdysi klidného místa. Pro navrácení pořádku do království musí Mario, Luigi, princezna Peach a Yoshi spojit s Rabbids hrdiny na cestě napříč čtyřmi různými světy.


Přidejte se k těmto osmi hrdinům a prozkoumejte nový svět pokřivený nezbednými Rabbids. Je plný tajemství a nenápadných narážek na ostatní Mario hry. Přelstěte nepředvídatelných nepřátel v dynamickém tahově založeném systému soubojů a kooperativních výzvách, při kterých budete plnit další hádanky. Objevte moderní bojové dobrodružství, které bylo navrženo speciálně pro systémy Nintendo Switch a sdílejte ho s přáteli.


 

  • Epický příběh představuje 8 hrdinů, kteří se snaží zachránit přátele a navrátit pořádek do světa.
  • Mario, Luigi, princezna Peach a Yoshi se setkávají se svými Rabbids dvojníky s unikátními osobnostmi.
  • Hráči si mohou vybrat z více než 250 zbraní pro různé taktické vymoženosti.
  • Tahově založený systém soubojů umožňuje hráčům vymyslet nejlepší strategie.
  • Možnost kooperace v lokálním režimu multiplayer s 3 obtížnostmi.
  • Skvělé dobrodružství plné humoru, epické hudby, živých animací a pestrobarevného vizuálního provedení.

 


Mario_Rabbids_Gold

Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition obsahuje:

  • Hru Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  • Season Pass
  • Ultra Challenge Pack
  • The Pixel Pack
  • The Steampunk Pack
  • Donkey Kong Adventure

 


Donkey Kong Adventure
Prostředí v tomto novém dobrodružste jsou odlišné od původní hry. Nakonec už se nenacházíme v houbovém království, ale v Donkey Kong Country, ve kterém objevíte čtyři různé prostředí; lagunu, pobřeží, džungli a nezmámu zónu.


Donkey Kong přichází vybaven Bwananarangom, který dokáže útočit na několik nepřátel jedním hodem a jeho charakteristickým útokům, úderem do země. Rabbid Cranky nevypadá velmi přesvědčivě, má oblečený svetr starého otce a drží vetchý hůl, ale jeho útoky a schopnosti jsou velmi mocné, ve skutečnosti nedrží ledajakou hůl; volá se Boombow a na blízko ohrozí více nepřátel.


Trojici uzavírá Rabbid Peach, přichází s Blastro, který znáte ze základní verze obsahují hry, ale podobně jako její opičí společníci má přístup k novému arzenálu možností. Její ochranné štíty a léčení dělají z opičáka nezastavitelné buldozery smrti.


Jednu ze schopností, které jsme zatím nezmínili je házení. Donkey Kong má možnost vzít skoro cokoliv na mapě a hodit to na nepřátel.


Pamatujete si na otravné uši Rabbidov? Ty, které vyčnívají ze země a vaří vám krev v žilách neboť tušíte, že se budete muset vypořádat s celou řadou nových nepřátel jestliže nepospíším a nesplníte úkol? Ano, ty. Donkey Kong je dokáže vytrhnout ze země a hodit Rabbida, kterému patří na jiných nepřátel.



Recenze na Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Gold Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.