Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) - PS4Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 436205
MicroidsEN dabing

Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) [NSW]


Hooba hooba, vydejte se na vzrušující nové dobrodružství!


Objevte s Marsupilami: Hoobadventure, úplně nové dobrodružství, které zve mladé hráče i dospělé převzít kontrolu nad třemi Marsupilamis z Palombianského lesa.


Punch, Twister a Hope jsou tři Marsupilami žijící klidným životem v Palombii. Jejich život se rychle změní, když omylem otevře sarkofág při hře s odpadky na pláži a vypustí tajemného ducha proklínajícího všechna zvířata! Naštěstí naše tři Marsupilami jsou vůči kletbě imunní a rozhodnou se vydat se na dobrodružství a najít ducha a zvrátit kletbu.


Tato 2,5D plošinovka, inspirovaná komiksem Marsupilami od Franquina, vás zavede na barevnou cestu palombickou džunglí, pobřežným městem a dokonce i opuštěným chrámem. Skok, úder, pomlčka a houpačka ocasem, jak to dělá jen Marsupilami!


Zapomenutá dědina a zvláštní kletba. Čerpejte ze síly Duchovní říše a obnovte tento kdysi majestátní svět.


I když se hra zaměřuje především na mladší publikum, ti nejzainteresovanější hráči by byli rádi, kby se dozvěděli, že režim Time Attack je vyzve, aby každou úroveň dokončili co nejrychleji. A po dokončení bude po sezbírání skrytého peří a návštevě tajných dojo odemčena krásná galerie umelěckých děl.


Troical Edition obsahuje:

  • Microids unveils Marsupilami: Hoobadventure! plnou hru
  • 2 listy nálepek
  • 1 oboustranná visačka na dveře


Recenze na Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.