Marvel 's Spider-Man CZ (Game of the Year Edition) PS4

Cena s DPH
979 Kč
Cena bez DPH: 809 Kč
 
Kód produktu: 401129
PlayStationCZ titulky

Marvel 's Spider-Man CZ (Game of the Year Edition) [PS4]


Edice hry roku obsahuje všechny části DLC The City That Never Sleeps s dodatečnými misemi a výzvami!

Úplně nový zážitek se Spider-Manem! 
Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje svoje akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Taktéž se představují nové prvky, které jsme v hrách se Spider-Manem doposud neměli možnost vidět. Od parkouru za využití okolí, po nový systém soubojů a přelomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců.

Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games aby vytvořili nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře potkat, anebo jste ho měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petra Parkera je více dospělá a omnoho zkušenější s bojem proti zločinu ve městě New York. Taktéž se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatím co nese na ramenou váhu 9 miliónů životů.


Staňte se Spider-Manem
Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který má za sebou roky soubojů s nepřátely a mistrovsky ovládá své pavoučí smysly, dynamické schopnosti, akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.


Užijte si nový příběh
Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém najdete známé postavy v netradičních úlohách. Postavte se náročnému dvojitému životu v úloze mladého dospěláka s úžasnými silami.


Vrhněte se do otevřeného světa
Volně se přehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.



DLC jsou platné do 28.8.2022!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na Marvel 's Spider-Man CZ (Game of the Year Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.