Marvel 's Spider-Man PS4

Cena s DPH
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 398810
PlayStationEN dabing

Marvel 's Spider-Man [PS4]

Zcela nový zážitek se Spider-Manem!
Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje své akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Také se představují nové prvky, které jsme v hrách se Spider-Manem dosud neměli možnost vidět. Od procházení parkour za využití okolí, po nový systém soubojů a průlomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců.

Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games aby vytvořily nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře setkat, nebo jste ho měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petra Parkera je více dospělá a mnohem zkušenější s bojem proti zločinu ve městě New York. Také se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatímco nese na ramenou váhu 9 milionů životů.

Staňte se Spider-Manem
Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který mě za sebou roky soubojů s nepřáteli a mistrně ovládá své pavoučí smysly, dynamické schopnosti, akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.

Užijte si nový příběh
Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém najdete známé postavy v netradičních rolích. Postavte se náročnému dvojímu životu v roli mladého dospěláka s úžasnými silami.

Vrhněte se do otevřeného světa
Volně se prehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.



Recenze na Marvel 's Spider-Man

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.