Marvel: Ultimate Alliance Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Marvel: Ultimate Alliance - PC DVDMarvel: Ultimate Alliance - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7291
Activision

Marvel: Ultimate Alliance [XBOX 360]

Akční RPG, které přináší dohromady více než 140 postav známých z komiksů od společnosti Marvel Comics. Více než 20 postav z výše uvedeného počtu přitom je ovladatelných a jsou Vám k dispozici, abyste si z nich poskládali svůj vlastní tým super-hrdinů.

Základem hry je systém, v jehož rámci si každý hráč vytvoří / sestaví svůj vlastní unikátní tým, přiřadí mu vlajku, ikonu i vozidlo. Se svým týmem se pak vydáte vstříc nelineární příběhové kampani s několika konci, v níž budete sami rozhodovat o jejím vývoji. Bojovat proti nepřátelům bude na zemi, pod vodou i ve vzduchu, přičemž každá postava má k dispozici unikátní zbraně i svůj vlastní bojový styl.

Díky přítomnosti RPG prvků se postavy v průběhu hry vyvíjejí a získávají nové bojové schopnosti i dovednosti. O tom jaké nové schopnosti postavě nabídnete závisí jen na Vás. Vedle nelineární singleplayer kampaně přichází hra is podporou on-line a offline kooperativního multiplayeru, přičemž nechybí ani mód kompetitivní. V rámci něj hra shromažďuje různé údaje a statistiky, aby na konci hry všem soupeřům předvedla as tím rozhodla, kdo je vítězem a kdo získá vybavení, nebo množství zkušenostních bodů .

Recenze na Marvel: Ultimate Alliance

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.