Mass Effect Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mass Effect - PC DVDMass Effect - PC DVD
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 7292
Microsoft

Mass Effect [XBOX 360]

Sci-fi 3D RPG, v němž přebíráte roli jednoho z ochránců galaktického míru, který musí společně se svými kolegy bránit celou galaxii před jednotkami bývalého legendárního agenta, když se ten obrátil na stranu nepřátel. Jak zjistíte další a další informace, začnete si uvědomovat, že pravou hrozbou je něco / někdo jiný a je větším trnem v oku než by si kdokoli dokázal připustit.

Jedná se o první titul z plánované trilogie, který nabízí bohatou příběhovou linii, která vás vtáhne do víru událostí a postaví před řadu rozhodnutí, která ovlivní další osud celé galaxie i všech jejích obyvatel. Významnou částí jsou také týmové souboje s notnou dávkou taktiky a také možnost prozkoumávat na vlastní pěst doposud neznámé planety, po jejichž povrchu se budete pohybovat prostřednictvím universálního dopravního prostředku. Na těchto planetách na vás čeká řada nebezpečných i zajímavých mini-dobrodružství, které nejsou spojeny s hlavní příběhovou linií, ale jejich sledování vám může přinést nové informace, zbraně, či předměty.

Také vzhled postavy je čistě na vás, stejně jako výběr zbraní a respekt u ostatních, což ovlivní zejména vedení interaktivních dialogů .

Související produkty (1)


Recenze na Mass Effect

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.