Matchpoint: Tennis Championships [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 456177
CZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Matchpoint: Tennis Championships [Steam] [PC digital]


Sezóna začíná právě teď - vezměte si raketu a staňte se budoucím mistrem světa v tenise! Váš soupeř na kurtu i dav očekávají ve velkém finále slibného vyzyvatele... Jste připraveni na Matchpoint?


Matchpoint - Tennis Championships je moderní pojetí tenisu s realistickým zážitkem z kurtu díky propracovanému režimu kariéry a jedinečnému systému rivalů.


Hra klade silný důraz na taktický realismus, poziční hru a míření, díky čemuž umožňuje hráčům pohybovat se svojí superstar přesně tím správným způsobem, aby ze svých míčků vytěžil co nejvíce.


Matchpoint - Tennis Championships kombinuje elegantní animace postav, autentickou fyziku míčků a vylepšenou kontrolu hráče, díky čemuž replikuje realistický rytmus zápasu - vždy když se zaženete raketou a úder působí jedinečně a uspokojivě.


Klíčové vlastnosti

  • Začněte svou kariéru v režimu pro jednoho hráče, nebo v online hře více hráčů. Propracovaný režim kariéry obsahuje systém hodnocení na základě úspěchů a umožňuje přesné a soutěžní sestavování zápasů.
  • Vytvořte si vlastní 3D tenisovou hvězdu. Vyberte si vzhled, doplňky a herní styl díky celé řadě možností úprav včetně realistických technik jako je hra pro praváky, či leváky a backhand pro jednu či dvě ruce.
  • Ovládněte kurt jako tenisový profesionál. Matchpoint - Tennis Championships obsahuje 16 skutečných mezinárodních tenisových hvězd z profesionální scény, mezi něž patří Nick Kyrgios, Kei Nishikori a Amanda Anisimovová.
  • Kompletně si přizpůsobte sportovce a doplňky. Od raket po oblečení hra obsahuje vybavení od všech tenisových značek včetně UNIQLO, HEAD a spousty dalších. Odemkněte si speciální vybavení za vyhrané soutěžní zápasy.
  • Ovládněte všechny údery ve velkém stylu. Rozhodněte o výsledku zápasu tak, že si vyberete tu nejlepší techniku pro danou chvíli: top spin, falt, lob nebo slice shot.
  • Postavte se soupeřům v lokálních či online zápasech. Hrajte poti chytré umělé inteligenci nebo proti přátelům a soupeřům na kurtu díky lokálním hrám a online cross-play.
  • Studujte pohyby a taktiku svého soupeře. Sledujte své soupeře a odhadněte jeho silné a slabé stránky, abyste měli taktickou výhodu ještě dříve, než vstoupíte na kurt.
  • Cvičení dělá mistra: najměte si profesionálního trenéra a zdokonalte své schopnosti. Procvičujte své přednosti a vyřešte slabiny v herním trenérském systému s individuálními výcvikovými moduly.
  • Vylaďte si taktiku díky cvičnému režimu a minihrám. Naskočte do celé řady miniher a procvičte se v dokonalé hře, abyste se stali hráčem, kterého na kurtu není radno podcenit.
  • Odehrajte exhibiční zápasy na úžasných kurtech po celém světě. Každý kurt má své vlastnosti; studujte arény a přizpůsobte hru trávě, hlíně či tvrdým povrchům.
  • Režim záznamu. Zaznamenejte si ty největší zápasy a rozhodující body na film a studujte výsledky, abyste vylepšili svou hru.
  • Název vydavatele: Kalypso Media
  • Název vývojáře Torus Games
  • Datum vydání: 07.07.2022
  • Pegi: 3
  • Žánr: Sport
    Minimální požadavky:
    Operační systém: 64bit Windows 10
    Procesor: AMD FX-8300 / Intel i3-6100 (at 3,5 GHz)
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Nvidí 780 3GB / AMD R9 285 2GB
    DirectX: Verze 11
    Pevný disk: 6 GB volného místa

    Trailer


    Jedná se o digitální verzi hry Matchpoint: Tennis Championships, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Matchpoint - Tennis Championships © 2022 Kalypso Media Group GmbH. Matchpoint is a registered trademark of Kalypso Media Group GmbH. Published by Kalypso Media Group GmbH. Developed by Torus Games Pty Ltd. All stadiums, venues, tournaments, player names, player photographs, appearances, outfits, brands, trademarks and logos are the property of their respective owners. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Matchpoint: Tennis Championships [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.