Medieval Dynasty [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
719 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 460670
Merge

Medieval Dynasty [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Ovládněte Evropu v raném středověku!

V Evropě vládnou šlechtici a duchovenstvo, obchod mezi národy přináší prosperitu, jakož i závist, nedůvěru a chamtivost. Vojenský konflikt je všude a celé kontinenty se mění. V Medieval Dynasty se vžijete do role mladého muže, který utekl před válkou a chce vzít svůj osud do vlastních rukou. Ze osamělého, nezkušeného a chudého se vyvinete na mistra mnoha dovedností, vůdce své komunity a zakladatele prosperující dynastie, která má přetrvat a prosperovat pro další generace.

Bránit se před divokými zvířaty při lovu potravy, sbírat zdroje a vyrábět vybavení, stavět dům a budovat celou rušnou vesnici při zakládání rodiny, to vše přispívá k jedinečnému hernímu zážitku v mnoha žánrech. Tuhé zimy a neočekávané události jsou výzvou pro vaše schopnosti a hbitost, když se snažíte vybudovat svůj vlastní odkaz. Můžete se rozhodnout sledovat hlavní kapitoly, řešit úkoly nebo se jen tak toulat a objevovat rozsáhlý středověký svět – ale buďte opatrní, protože vlci nebo medvědi se vás mohou pokusit kousnout.

Začněte s nejjednoduššími věcmi pro své vlastní přežití, jako je lov a zemědělství, jakož i budování domova. Založte si rodinu a mějte dědice – přilákejte ostatní, aby žili blízko vás a pracovali pro vás, postavte mnoho dalších budov, abyste přeměnili svou osadu na pulzující vesnici a nakonec na prosperující dynastii, která bude vládnout po generace. Čeká na vás obrovský středověký otevřený 3D svět... Buďte si vědomi krutých zim a neočekávaných událostí a zdokonalujte své schopnosti, abyste se z přeživšího středověku stali vládcem dynastie. Uchopte svou sekeru, kladivo nebo lovecký luk – a vytvořte si svůj vzkaz!

Kombinace herních žánrů

  • Přežití
    Potřeba přežít, nakrmit a zajistit přežití prostřednictvím lovu, farmaření a kultivace půdy.

  • Simulátor
    Vytvářejte nástroje a zbraně, stavte a rozšiřujte domy, stáje a všechny druhy budov při budování impéria.

  • Hraní rolí
    Rozvíjejte svoji vlastní postavu, komunikujte s NPC, starejte se o svou rodinu a vytvářejte komunitní spojenectví pomáháním ostatním a svobodným obchodováním.

  • Strategie
    Během průkopnické služby ve středověku budete zakládat a rozšiřovat vesnici, spravovat obyvatele, sbírat zdroje a vyrábět veškeré zboží, které potřebujete, a používat nebo kapitalizovat obchodováním.

Klíčové vlastnosti

  • Krásná a realistická 3D země
    Otevřený svět s nejmodernější grafikou, plnými 4 letými obdobími s cyklem den/noc a realistickými povětrnostními podmínkami.

  • Interaktivní prostředí
    Stromy na kácení, různé ovoce na trhání, kameny na sbírání, jeskyně na prozkoumání a mnohé další prvky.

  • Různé budovy a vybavení
    18 různých budov s různými úrovněmi od senných chatrčí až po úplná kamenná sídla; více než 60 kusů vybavení pro výrobu, včetně zbraní, nástrojů, nábytku a oblečení.

  • Jedinečnost každé hry
    Podrobný strom schopností pro individuální vývoj postavy, jedinečné události a rozhodnutí s přímým vlivem na hratelnost.

Trailer


Recenze na Medieval Dynasty [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.