Sid Meier 's Civilization Beyond Earth: Rising Tide PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 306122
2KEN dabing

Sid Meier 's Civilization Beyond Earth: Rising Tide [PC DVD]

Hra Beyond Earth posunula sérii Sid Meier’s Civilization od historických událostí do možném sci-fi budoucnosti.

Poté, co první vlna velkých kolonizačních lodí opustila Zemi, trvala radost lidstva jen krátce. Ti co zůstali, upadly do násilného boje o rychle se míjející zdroje na jejich domovské planetě. V této bouřlivé době vznikly čtyři nové frakce. Tyto nebyly založeny na ideálech svých předchůdců, ale na oportunismem, odolnosti, bezohlednosti a především na snaze o jejich vlastní přežití.

Nyní, mnoho desetiletí po svém prvním přistání na nové planetu, hrdí potomci prvních expedic ze Země vzhlížejí na temné nebe na novou rasu vesmírných pionýrů.

Rozšíření Rising Tide rozšiřuje hranice hry Sid Meier’s Civilization Beyond Earth na povrchu planety a pod hladinou její moří a přináší ještě více voleb a diplomatických možností při v budování nové vize budoucnosti lidstva.



  • Budujte plovoucí osady a získejte přístup k přírodním zdrojům ukrytým pod hladinami moří cizí planety. Moře jsou obydlené mimozemskými tvory s unikátními schopnostmi, které Vás napadají novými způsoby. Oceán zároveň nabízí plně hratelnou mapu, nové herní mechanismy a strategické možnosti, abyste mohli stát svrchovanými pány svého nového světa.
  • Vaši i AI lídři si mohou odemknout nové vlastnosti během hraní hry a aktivovat jejich různé kombinace v reakci na měnící se svět. Tyto dynamické sady vlastností také přinášejí výhody a přídavek do nového systému diplomacie, který se řídí novým atributy strachu a respektu.
  • Tvarujte diplomatickou mapu pomocí politického kapitálu, kterým můžete vylepšovat své vlastnosti, měnit diplomatické vztahy a využít výhod vlastností svých spojenců.
  • Do hry byly přidány čtyři nové frakce, včetně Al Falah, frakce nomádských průzkumníky pocházejících z bohatých blízkovýchodních států, která disponuje bohatým kulturním a obchodním dědictvím.
  • Sbírejte a kombinujte mocné artefakty a odemkněte si nové výhody a vylepšení jednotek a budov pro svou frakci v novém světě.
  • Přidáno dva nové typy světů. V primordiálnom světě je rozšířeným jevem sopečná činnost a chaotický terén stále se tvořícího světa. Frigidní světy vychladly pro vysoký věk, jejich povrch je pokryt ledovými oceány a zmrzlou tundrou.



    Datadisk vyžaduje základní hru Sid Meier’s Civilization Beyond Earth !


  • Recenze na Sid Meier 's Civilization Beyond Earth: Rising Tide

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.