Sid Meier Civilization 5: Brave New World PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 213233
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Sid Meier Civilization 5: Brave New World [PC DVD]

V nové expanzi pro Civilization V s názvem Brave New Word objevíte novou hloubku a znovu-hratelnost díky zavedení nového mezinárodního obchodu se zaměřením na kulturu a diplomacii. Vaše počínání bude mít na svět značný vliv díky tvorbě nových veleděl (Great Works) v různých řemeslech, výběru ideologie pro Vaše civilizace a navrhování globálních usnesení na novém Světovém kongresu.

V průběhu Vašeho postupu světovými věky budete dělat důležitá rozhodnutí, která ovlivní vztahy se všemi civilizacemi na světě.

V Sid Meier Civilization V: Brave New World budete mít také k dispozici 9 nových civilizací, 8 nových divů, 2 nové scénáře, 4 nové herní systémy a plejádu nových jednotek, budov a vylepšení, které nabízejí rozšířenou škálu možností, jak si vybudovat tu nejsilnější říši na světě.

  • 9 nových civilizací, každá s unikátními vlastnostmi, jednotkami, stavbami a zcela novými vůdci-včetně Kazimíra III. Polského.
  • rozneste svou kulturu po celé zeměkouli a Dominujte mezi všemi ostatními kulturami. Vytvořte veledíla díky významným umělcem, spisovatelem a muzikantem, kteří sídlí v hlavních budovách ve Vaší říši-v muzeích, operních domech či Velké Knihovně. Využijte schopnosti archeologů, aby prozkoumali místa dávných bitev a městských ruin pro nevyčíslitelně hodnotné kulturní artefakty. Staňte se první civilizací s dominantním vlivem na ostatní civilizace, a dosáhněte Kulturní vítězství, které Vám bude závidět celý svět!
  • Světový kongres-Významnost diplomacie je ještě intenzivnější a aliance městských států je důležitější než kdykoliv předtím. Změňte diplomatické země díky novému Světovému kongresu, kde se hlasuje o zásadních otázkách, jako například zavedení obchodních sankcí vůči nepoctivým národům, omezení používání zdrojů, určení hosťovacích míst na Světové olympiády a použití nukleárních zbraní. Hru měnící usnesení, hlasovací obchodování a intriky vedou k nové diplomatické výhře, která zaručuje, že konec hry bude mnohem dynamičtější než kdykoliv předtím.
  • Postavte své město jako křižovatku mezinárodního obchodu, díky čemuž můžete vytvořit obrovské bohatství a prosperitu pro své lidi, přičemž můžete zároveň rozšiřovat náboženství, kulturní vliv a vědu. Množství mezinárodních křižovatek narůstá vedle toho, jak se rozvíjí Vaše ekonomika a technologie, výstavbou nových divů světa a unikátními schopnostmi Vaší civilizace. Ať už se rozhodnete své město postavit nedaleko dalšího města, abyste snížili poplatky za přepravu, ale i příjmy za obchodování, nebo zvolíte riskantnější způsob a rozhodnete se vystavět své město jako velkou křižovatku cest, kde ale v případě úspěchu můžete za dálku přepravy získat obrovské bohatství-volba je jen na Vás.
  • 8 nových divů světa, včetně Parthenon, Broadway, Uffizi a dalších.
  • Dva nové scénáře, ve kterých můžete využít novou"Válku mezi státy" a vypravit se na epickou bitvu o Afriku, nebo bojujte v Americké občanské válce jak ze strany Unie, tak ze strany Konfederace. Ať už chcete sídlit v Richmondu, nebo Washingtonu, nebo bojovat o kolonizaci Afrických bohatství, toto všechno můžete jen v nové expanzi Brave New World.

    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Sid Meier Civilization 5: Brave New World

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.