Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228226
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition) [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Sid Meier’s Civilization 5 a datadisky Sid Meier' s Civilization 5: Gods King a Sid Meier’s Civilization 5: Brave New World .


Sid Meier’s Civilization 5
S více než deseti miliony kusy prodanými po celém světě a nebývalým ohlasem od fanoušků a kritiků z celého světa, je série Sid Meier’s Civilization uznávaná jako jedna z největších strategických herních sérií všech dob. Nové pokračování využívá neuvěřitelně zábavnou a návykovou strategickou hratelnost a posouvá sérii na novou úroveň přidáním nových způsobů jak můžete hrát a vyhrát, nových nástrojů pro správu a rozšiřování své civilizace, rozsáhlých možností modding a intenzivních kompetitivních multiplayerových režimů. Civilization 5 ožívá v krásné detailním, živém světě, který pozvedá herní zážitek na zcela novou úroveň a dělá ze hry nutnost pro všechny fanoušky série na celém světě!

Ve hře Sid Meier’s Civilization 5 je Vaším úkolem stát se vládcem světa založením a vedením civilizace od úsvitu člověka až do kosmického věku, vést války, diplomacii, objevovat nové technologie, postavit se tváří v tvář některým z největších vůdců historie a vybudovat nejmocnější říši jakou kdy svět viděl.

Hra také přináší nejzásadnější novinku od prvního dílu a tou je změna hracích políček ze čtverců na šestiúhelníky, nebo též hexagon, které jsou známé ze stolních her, nebo hardcore vojenských strategií, jako je například Panzer General. Další novinkou jsou plně animování vládci civilizací, kteří k Vám promlouvají přes diplomatická vyjednávání plně namluvenou řečí ve svém mateřském jazyce. Tedy egyptský faraon říká egyptsku, ruský car rusky, atd. Boj mezi říšemi je velkolepější díky jednotkám, které dominují svému území a samotný boj je ještě intenzivnější a vzrušující, než kdykoli předtím. Vývojáři si dali záležet, aby principy hry zůstaly stále hluboké, a přitom se hra přiblížila i nováčkům na poli budovatelských strategií. K tomu přispívá příjemnější rozhraní, který byl od Civilization 4 zcela změněný směrem k jednoduchosti. Avšak ani zkušení hráči nemusí zoufat, protože možnost zapnout si všechny volby a statistiky tu stále je.


  • Sid Meier’s Civilization 5 je více než jen strategická hra a její vylepšená vizuální a pohlcující audio stránka Vás zve převzít otěže moci a vytvořit mocnou říši. Hra nabízí neomezené množství obrovských, realistických a rozmanitých map, které můžete objevovat, bojovat o ně a prohlásit je za vlastní.
  • Intuitivní rozhraní usnadňuje hru pro nové hráče i veterány. Řiďte se radami důvěryhodných poradců, kteří Vám vysvětlí funkce hry a poskytnou rady pro důležitá rozhodnutí, aby si i nováčci v sérii byli jisti volbami, které dělají.
  • Boj je vzrušující a poutavější než kdykoliv předtím. Války mezi říšemi přinášejí pocit masívnosti s armádami řinoucími se zeměmi. Přidání možnosti bombardování z dálky Vám umožňuje střílet ze zbraní zpoza přední linie a vyzývá Vás rozvíjet nové strategie na zajištění vítězství na bitevním poli. Píše svůj vlastní epický příběh, pokaždé když hrajete! Vyberte si jednu z osmnácti historických civilizací a veďte je od doby kamenné do kosmického věku na cestě vybudování nejmocnější říše na světě.
  • Vyjednávejte s některými z nejznámějších vládců v dějinách, z nichž mě každý dobře promyšlený plán na vítězství. Úspěšná diplomacie záleží na budování vztahů s ostatními vůdci, obchodování s předměty a územími, placení zlatem a rozhodování o tom, zda jsou přáteli nebo nepřáteli. Představuje se nové diplomatické bitevní pole, na němž hlavní mocnosti světa soupeří o nadvládu.
  • Soupeřit s hráči z celého světa online, nebo lokálně pomocí nekonečných způsobů, jak vládnout světu. Hra sama o sobě nyní slouží jako centrum pro aktivity komunity, umožňuje například sdílet scénáře, porovnávat skóre, chlubit se úspěchy a navštívit některou z fanouškovských stránek, aniž byste museli opustit hru. Zapojit se do celosvětového společenství fanoušků je nyní snazší než kdykoliv předtím.
  • Díky moddingovým nástrojem získáváte neomezené možnosti pro úpravu hry Sid Meier’s Civilization 5 libovolným způsob, jak se Vám jen líbí.


    Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings
    Rozšíření Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings Vás provede časem, ve kterém se můžete zapojit do nových questů a globálního soupeření, poznat nové typy městských států a osvojit si vzrušující nové systémy pro pozemní a námořní boj. Přidaných bylo devět nových civilizací, devět nových divů světa, tři originální scénáře a desítky nových jednotek, budov, technologií a zdrojů, díky čemuž máte v rozšíření Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings ještě více možností jak rozšířit své impérium na cestě k ovládnutí světa.


  • Základní herní zážitek byl rozšířen přidáním nových technologií, 27 nových jednotek, 13 nových budov a devíti nových divů světa.
  • Rozšíření obsahuje devět nových civilizací včetně Kartága, Nizozemska, Keltů a Mayů, každou s unikátními vlastnostmi, jednotkami a budovami. Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings přinášejí také devět nových vůdců, včetně Williama I., Prince Oranžského, Boudicca a Pacala Velikého.
  • 3 nové scénáře Vám umožní zažít středověké období, pád Říma a vyšlou Vás na nové dobrodružství v Empires of the Smoky Skies, viktoriánském sci-fi scénář.
  • Poprvé v Civilization 5 si zvolíte víru, vyberete bohů a stvoříte velkých proroků, kteří založí a budou sířit vlastní náboženství po celém světě.
  • Boj o světovládu je dynamičtější než kdykoliv předtím. Rozšíření Gods Kings nabízí propracovaný bojový systém a AI, která klade větší důraz na vyvážené složení armády. Navíc je námořnictvo nyní rozděleny do dvou různých typů lodí, na boj zblízka a na boj z dálky, čímž se pobřežní města stávají náchylnými k překvapivé námořní útoky.
  • Zakládejte velvyslanectví v zahraničních krajích pro užší vazby, nebo tajné operace. Když se ve světě ujme náboženství a svět se posune do období renesance můžete si odemknout špehů, kteří dokáží prozkoumat zahraniční města, ukrást pokročilé technologie od Vašich nejsilnějších soupeřů, nebo získávat vliv v městských státech prostřednictvím zmanipulovaných voleb, nebo dokonce státními převraty.
  • Přidání dvou nových typů městských států, obchodního a náboženského, přidává novou hratelnost do vylepšeného systému úkolů, čímž posouvá hru na vyšší úroveň a dělá diplomatické vítězství náročnějším.


    Sid Meier’s Civilization 5: Brave New World
    Sid Meier’s Civilization 5: Brave New World přináší novou herní hloubku a opětovnou hratelnost zavedením mezinárodního obchodu a zaměřením se na kulturu a diplomacii. Váš vliv po celém světě ovlivní veledíla vytvořené v různých odvětvích, výběr ideologie pro Vaši civilizaci a navrhování globálních řešení v novém světovém kongresu. Během hraní v průběhu historie Vás čekají důležitá rozhodnutí, které mají vliv na vztahy se všemi civilizacemi v herním světě.


  • Datadisk nabízí devět nových civilizací, každou s unikátními vlastnostmi, jednotkami, budovami a zcela novými vodcamia, včetně Kazimíra 3 Polského.
  • Šiřte svou kulturu po celém světě a dominuje nad všemi ostatními kulturami. Tvořte mistrovská díla s velkých umělci, spisovateli a hudebníky, které můžete následně umístit v hlavních budovách v celé Vaší říši, jako jsou muzea, opery a dokonce i velké knihovny. S pomocí archeologů můžete prozkoumat místa dávných bitev a městských ruin a najít nevyčíslitelně vzácné kulturní artefakty. Staňte se první civilizací s vlivem na většinu ostatních civilizací a dosáhl kulturní vítězství, které Vám bude závidět celý svět.
  • Význam diplomacie je intenzivnější a aliance důležitější než kdykoli předtím. Změňte diplomatickou mapu zemí prostřednictvím nového světového kongresu, který hlasuje o důležitých otázkách, jako je uvalení obchodních sankcí vůči národům, omezení používání zdrojů, určování hostitelských měst pro uskutečnění světových her a použití jaderných zbraní. Důležité usnesení, obchodování s hlasy, intriky a nové diplomatické vítězství zajišťuje, že konec hry je ještě dynamičtější než dosud.
  • Spojte svá města do center mezinárodního obchodu po zemi i moři, které generují velké bohatství a prosperitu pro Vaši civilizaci a zároveň šíří náboženství, kulturní vliv a vědu. Počet obchodních cest se zvyšuje díky rozvoji ekonomiky a technologií, vytvářením divů světa a díky unikátním schopnostem Vaší civilizace. Rozhodnete se spojit dvě nedaleké města, abyste snížili poplatky za přepravu, ale i příjmy za obchodování, případně zvolíte delší trasu s větším rizikem pro větší zisk, nebo budete posílat životně důležité potraviny a výrobky do vzdálených koutů vlastní říše?
  • Osm nových divů jako jsou Parthenon, Broadway, Uffizi a další. <Šli>Dva nové scénáře Vám umožňují bojovat v americké občanské válce a ponořit se do epického boje o Afriku. Bojovat v americké občanské válce můžete buď na straně Unie, nebo Konfederace a zaměřit se na kritické okamžiky operací mezi hlavními městy Richmond a Washington. V boji o Afriku se velké koloniální mocnosti světa předhánějí v prozkoumávání černého kontinentu a rozšiřování svého vlivu. Hledejte velké přírodní divy v srdci Afriky během přezkoumávání dynamicky generovaného kontinentu.


    The Complete Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelný balíček do hry Babylon (Nebuchadnezzar II) Civilization Pack.
  • Stahovatelný balíček do hry Polynesia Civilization and Scenario Pack.
  • Stahovatelný balíček do hry Denmark: The Vikings Civilization and Scenario Pack.
  • Stahovatelný balíček do hry Korea Civilization and Scenario Pack.
  • Stahovatelný balíček do hry Spain and Inca Double Civilization and Scenario Pack.
  • Stahovatelný balíček do hry Wonders of the Ancient World Scenario Pack.
  • Bonusovou mapu do do hry Mediterranean-Cradle of Civilization.
  • Bonusovou mapu do do hry Asia-Cradle of Civilization.
  • Bonusovou mapu do do hry Americas-Cradle of Civilization.
  • Bonusovou mapu do do hry Mesopotamia-Cradle of Civilization.
  • Bonusovou mapu do do hry Scrambled Nations Map Pack.
  • Bonusovou mapu do do hry Scrambled Continents Map Pack
  • Stahovatelný balíček map do do hry Explorer’s Map Pack.
  • Stahovatelný oficiální soundtrack.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.