Sid Meier 's Civilization 5 (Game of the Year Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55477
2K

Sid Meier 's Civilization 5 (Game of the Year Edition) [PC DVD]



Pátý díl jedné z nejúspěšnějších a nejuznávanějších strategií přináší nejzásadnější novinku od prvního dílu a tou je změna hracích políček ze čtverců na šestiúhelníky, nebo také hexagon, které jsou známé ze stolních her, nebo hardcore vojenských strategií, jako je Panzer General.

Další novinkou jsou plně animování vládci civilizací, kteří k hráčům přemlouvají přes diplomatická vyjednávání plně namluvenou řečí ve svém mateřském jazyce. Tedy egyptský faraon říká egyptsky, ruský car rusky, atd..

Bojování mezi říšemi je velkolepější, díky jednotkám, které dominují svému území a samotný boj je ještě intenzivnější a vzrušující, než kdykoli předtím. Vývojáři si dali záležet, aby principy hry zůstaly stále hluboké, a přitom se Civilizace přiblížila i nováčkům na poli budovatelských strategií. K tomu přispívá příjemnější interface, který byl od Civilization 4 zcela změněný směrem k jednoduchosti. Avšak ani zkušení hráči si nemusí vzdychat, protože možnost zapnout si všechny volby a statistiky tu stále je.



Game of the Year Edition obsahuje navíc:

  • DLC Civilization and Scenario Pack: Babylon, Spain, Inca, Polynesia
  • DLC Multiplayer Map Pack
  • Oficiální digitální soundtrack



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci ve službě Steam!

  • Recenze na Sid Meier 's Civilization 5 (Game of the Year Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.