Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205809
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings [PC DVD]

Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings Vás provede časem, ve kterém se můžete zapojit do nových questů a globálního soupeření, poznat nové typy městských států a osvojit si vzrušující nové systémy pro pozemní a námořní boj. Přidaných bylo devět nových civilizací, devět nových divů světa, tři originální scénáře a desítky nových jednotek, budov, technologií a zdrojů, díky čemuž máte v rozšíření Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings ještě více možností jak rozšířit své impérium na cestě k ovládnutí světa.



  • Základní herní zážitek byl rozšířen přidáním nových technologií, 27 nových jednotek, 13 nových budov a devíti nových divů světa.
  • Rozšíření obsahuje devět nových civilizací včetně Kartága, Nizozemska, Keltů a Mayů, každou s unikátními vlastnostmi, jednotkami a budovami. Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings přinášejí také devět nových vůdců, včetně Williama I., Prince Oranžského, Boudicca a Pacala Velikého.
  • 3 nové scénáře Vám umožní zažít středověké období, pád Říma a vyšlou Vás na nové dobrodružství v Empires of the Smoky Skies, viktoriánském sci-fi scénáři.
  • Poprvé v Civilization 5 si zvolíte víru, vyberete bohů a stvoříte velkých proroků, kteří založí a budou sířit vlastní náboženství po celém světě.
  • Boj o světovládu je dynamičtější než kdykoliv předtím. Rozšíření Gods Kings nabízí propracovaný bojový systém a AI, která klade větší důraz na vyvážené složení armády. Navíc je námořnictvo nyní rozděleno do dvou různých typů lodí, na boj zblízka a na boj z dálky, čímž se pobřežní města stávají náchylnými k překvapivé námořní útoky.
  • Zakládejte velvyslanectví v zahraničních krajích pro užší vazby, nebo tajné operace. Když se ve světě ujme náboženství a svět se posune do období renesance můžete si odemknout špehů, kteří dokáží prozkoumat zahraniční města, ukrást pokročilé technologie od Vašich nejsilnějších soupeřů, nebo získávat vliv v městských státech prostřednictvím zmanipulovaných voleb, nebo dokonce státními převraty.
  • Přidání dvou nových typů městských států, obchodního a náboženského, přidává novou hratelnost do vylepšeného systému úkolů, čímž posouvá hru na vyšší úroveň a dělá diplomatické vítězství náročnějším.



    Hra vyžaduje základní hru Sid Meier’s Civilization 5

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Sid Meier’s Civilization 5: Gods Kings

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.