Sid Meier's Civilization 6 PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 352603
2KEN dabing

Sid Meier's Civilization 6 [PC DVD]


Hra Sid Meier’s Civilization 6 je dalším pokračováním v cenami ověnčené sérii Civilization , která dosud celosvětově prodala 33 milionů unikátních jednotek, z toho více než 8 milionů kusů Civilization 5 .

Originální byla série vyrobena legendárním designérem Sidem Meier, Civilization je tahově založena strategie, ve které se pokusíte vybudovat impérium, které odolá testu času. Staňte se panovníkem světa založením a vedením civilizace, která začne svou pouť v době kamenné a výzkumem se dostane až do informačního věku. Veďte války, jednejte diplomaticky, dělejte kulturní pokroky a postavte se tváří v tvář největším historickým lídrem, při pokusu o vybudování největší světové civilizace.

Hra Sid Meier’s Civilization 6 nabízí nové způsoby angažování se ve světě. Města se fyzicky zvětšují na mapě, aktivní výzkum v technologii a kultuře nabízí nový potenciál, a soupeřící lídři budou provádět vlastní agendu, která je založena na jejich historických rysech, při tom jak budete soupeřit v pěti způsobech dosažení vítězství.

  • Rozsáhlé impéria
    Obdivujte divy vašich impérií při tom jak se budou rozpínat napříč mapou, jako nikdy předtím. Budovy v městech už nebudou pouze na původním políčku města, nebo budou se rozdělovat do čtvrtí, byl vytvořen systém 12 různých druhů barevně odlišených čtvrtí, z nichž bude 5 nebo 6 dostupných od začátku hry. Čtvrti budou existovat na separátním políčku v území vašeho města a v každé z nich budete moci budovat pouze některé druhy budov. Ve vědecké čtvrti, která bude nazvaná"campus", bude možné stavět pouze vědecké budovy jako knihovna, univerzita a laboratoř. A vaše město bude specializované pro výzkum

    Samozřejmě počet čtvrtí, které mohou být v jednom městě vybudováno je omezen populací, co Vás donutí si vybrat v čem se dané město na úvod hry specializovat a co Vám dá dobrý důvod expandovat co nejdříve. Také tyto volby budou silně ovlivněny na jakých druzích polí budete s vaším městem začínat. Pokud postavíte čtvrť"campus" blízko hor, nebo džungle získáte bonus k vědě, ale také tyto čtvrti zaberou políčka a budete muset začít myslet na stravu pro vašich obyvatel. Musíte se ujistit, že budete stále schopni vybudovat farmy a doly, divy světa dokonce budou zabírat celé pole zvlášť.

    Rovněž budete mít možnost vybudovat vojenskou čtvrť, kde budou sídlit vojenské budovy, zároveň budete mít možnost opevnit ji zdmi a získat střelecké útoky, čímž se zdvojnásobí obrana vašeho města.

  • Aktivní výzkum
    Dalším novinou budou změny ve výzkumu technologií. V minulosti jste měli možnost vyzkoumat námořnictvo stejně rychle jako ostrovní města. Ve hře Sid Meier’s Civilization 6 bude rozvoj technologií vázán na vaše prostředí a na akce, které v něm podnikáte.

    Každá technologie bude mít aktivitu, která bude ke ní vázána a bude zlepšovat rychlost jejího výzkumu. Například výzkum zednictví bude urychlen tím, že stavitelská jednotka začne vytvářet kamenolom. Národ, který nemá přístup ke kameni bude muset udělat takový výzkum zdlouhavě. Na druhou stranu přímořské národy budou chtít budovat lodě a přístavy, což jim v budoucnu přidá mnoho bonusů v námořních technologiích. Souboje s barbary na úvodu hry zvýší rychlost výzkumu vojenských technologií, a tak dále.

  • Dynamická diplomacie
    Systém diplomacie byl také kompletně předělán. Ve hře Civilization 5 měli civilizace různé výhody, ale při hře proti AI oponentům jste měli pocit, že mnohé národy jsou stejné.

    Všichni lídři byli předělávce podle historie jejich národů. Budou lídři, kteří jsou posedlí stavbou divů světa a bude možné, že vyhlásí válku národům, které postaví více divů světa. Další příklad je spojen s navrátivšími městskými státy, budou lídři, kteří se budou snažit docílit přátelství s co nejvyšším počtem městských států a budou takoví, kteří je budou chtít co nejvíce dobít. Takové národy určité nebudou přátelsky vycházet.

    Aby to nebylo jen takto jednoduché každý AI lídr dostane na úvod hry další tajnou, náhodnou agendu.

    Tomuto bude napomáhat i zcela změněný systém diplomacie. Na rozdíl od předchozí verze bude systém diplomacie plný různých důležitých informací, které Vám budou pomáhat při výměnném obchodu, expanzi, vojenské situací a mnohem více.

    V neposlední řadě bude přidán nový způsob vítězství!

  • Kombinované vojska
    Hra Sid Meier’s Civilization 6 bude pokračovat v omezeních několika vojenských jednotek na jednom poli. Bude přidán systém jednotek podpory, ve kterém jednotky jako obléhací věž, beranidlo, protitankové a protiletadlové jednotky se budou moci přidat na pole k obyčejné vojenské jednotce.

    Také přichází dlouho vyžadována vymoženost propojení dvou jednotek (civilní a vojenské), které se budou moci společně pohybovat. Toto bude výhodné při eskortováni vašich dělníků, osadníků, nebo misionářů.

    Finální, pro maximalizaci nárůstu jednotek v konečných fázích hry byly vytvořeny sbory a armády, kde se budou moci dvě nebo tři jednotky stejného druhu (například střelec) spojit na silnější verzi stejné jednotky. Sbor střelců bude o zhruba 40 % silnější než jednotlivec, což bude znamenat, že jednotlivá jednotka bude slabší než dvě, ale společně budou více odolné a silnější při jednotlivých útocích. Možnost vytvoření sborů získáte v napoleonské éře a později získáte schopnost přidat do skupiny třetí jednotku, čímž vytvoříte armádu. Všechny tyto vymoženosti přinášejí nové taktické možnosti a snižují přeplnění mapy.

  • Vylepšený multiplayer
    Kromě tradičních multiplayer módů budete mít možnost spolupráce a soupeření s vašimi přáteli v široké škále situací, které byly navrženy pro snadné splnění při jednom posezení.




  • Recenze na Sid Meier's Civilization 6

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.