Men of War CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39508
1CEN dabing

Men of War CZ [PC DVD]


Pokračování úspěšných titulů Soldiers: Heroes of World War 2 a Faces of War .


Hra odehrávající se v Evropě a severní Africe uprostřed 2. světové války. Děj se rozvíjí ve třech různých kampaních hraných z pozice sovětských, spojeneckých a německých vojáků. Každá kampaň má vlastní scénář a vypráví jiný válečný příběh. Hlavní sovětská kampaň sleduje dva kamarády, studenty Smirnova a Kuznecova, kteří vstoupili do armády, rychle se z nich stali bratři v zbrani a zažívají služební postup i krutost války.

Men of War je nástupcem známé strategie Faces of War a obsahuje minimálně dvacet nových jednotek, například nové konstrukce tanků, obrněných transportérů a děl. Mise pro jednoho hráče jsou obohaceny dynamickým herním videem a škála válečných zvuků byla rozšířena o nové prvky, například o více než sto nových zvukových efektů zbraní a bojových mechanizací, nahraných za podmínek reálného přemístění. Je také možné nadefinovat si vlastní uživatelské rozhraní a rozvrhnout si ovládací prvky dle vlastní libosti.

Ve hře více hráčů se můžete těšit na nové mapy a módy ("Capture the Flag" a "High-value Cargo"). Nechybí ani nový systém hodnocení hráčů pro zajištění čestného boje při online multiplayer bitvách .


  • 3 příběhové linie (Západní spojenci, Sovětský svaz a N

  • Recenze na Men of War CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.