Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 358672
KONAMIEN dabing

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) [XBOX ONE]


Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Ve hře přebíráte kontrolu nad legendárním vojákem jménem Snake (a. K. A. Big Boss), a vaším úkolem je infiltrovat Camp Omega, kde jsou jako rukojmí drženi Paz a Chico. Tito rukojmí vědí klíčové informace týkající se Snakea a jeho tajné soukromé vojenské organizace, a tak Snake a jeho spojenec Kaz Miller musí udělat vše pro to, aby nedošlo k jejímu odhalení. Ground Zeroes vypráví příběh o vysvobození a následném konfliktu, který vedl až k začátkem The Phantom Pain. Ground Zeroes také představuje most mezi předchozími díly Metal Gear Solid titulů, díky čemuž máte možnost lépe pochopit rozsáhlý otevřený svět Metal Gear Solid.


  • Výkon díky FOX Engine -Ground Zeroes poprvé využívá soukromý FOX Engine od Kojima Productions-skutečný engine nové generace, který představuje revoluci v Metal Gear Solid sérii.
  • Koncepce otevřeného světa -První díl v sérii Metal Gear Solid, který nabízí otevřený svět a naprostou volnost při hraní-máte tak možnost vybrat si, jakým způsobem budete mise plnit.
  • Nespoutané plížení -Představte si klasickou hratelnost Metal Gear, ale bez všech omezení a hranic. Využívejte jako zbraň svou inteligenci a vytvořte strategie, díky kterým můžete projít celými misemi zcela bez povšimnutí, nebo si svou cestu vybojujte olovem. Volba je jen na vás.
  • Množství misí a úkolů -Kromě hlavního příběhu máte možnost splnit také množství vedlejších misí, které jdou od taktických akcí přes vzdušné nálety až po ukrývacie mise, které určitě překvapí.
  • redesignování interface -Ground Zeroes využívá čisté herní rozhraní, které zobrazuje minimální množství prvků, díky čemuž máte možnost užít si intenzivnější herní zážitek a více zobrazení.
  • Různá nastavení počasí -hra si vás prověří v různých časech a v různém počasí, které budou důležité i v The Phantom Pain. Využijte noční podmínky ve svůj prospěch, nebo špatné počasí jako součást své strategie.



    Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

    Příběh Metal Gear Solid 5 pokračuje s nejnovější kapitolou The Phantom Pain. Zvěstuje začátek nové éry série s nejmodernější technologií poháněnou enginem Fox, Vám hra Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain přináší prvotřídní herní zážitek, kde si můžete užít taktickou svobodu při plnění misí v otevřeném herním světě.

    Děj se odehrává devět let po událostech ze hry Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a po pádu základny Mother Base, kdy se Snake (a.k.a. Big Boss) probouzí z devět let trvající kómatu. Hra pokračuje příběhem v roce 1984, na pozadí studené války, která nadále formuje globální krizi. Snakea jeho cesta zavede do světa, kde poháněný potřebou pomsty pronásleduje temnou skupinu XOF.

    Hra ambiciózní přezkoumává zralé témata, jako je psychologie války a zvěrstva, které mají vliv na ty, kteří se zapojili do její začarovaného kruhu. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se svým designem otevřeného světa, fotorealistickou vizuální věrností a herním designem bohatým na funkce zanechává svou ochrannou známku jako jedna z charakteristických her v herním průmyslu pro svou filmovou výpravu, vážná témata a pohlcující taktickou hratelnost.


  • Otevřený herní svět Vám umožňuje maximální volnost jak přistupovat k misím a celkovému postupu hrou.
  • Engine Fox přináší fotorealistickou grafiku, promyšlený herní design a skutečnou kvalitu her nové generace.
  • Online připojení přenáší zážitek z konzolí na jiná zařízení, čímž zvyšuje celkovou funkčnost a přístup ke hře.
  • Nový online multiplayer Metal Gear Solid Online.


    Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience obsahuje

  • Hru Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes se všemi DLC.
  • Hru Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se všemi DLC.
  • Metal Gear Online se všemi DLC.



  • Recenze na Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.