Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PC DVDMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PS3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 306745
KONAMIEN dabing

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain [PS4]

Příběh Metal Gear Solid 5 pokračuje s nejnovější kapitolou The Phantom Pain. Zvěstuje začátek nové éry série s nejmodernější technologií poháněnou enginem Fox, Vám hra Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain přináší prvotřídní herní zážitek, kde si můžete užít taktickou svobodu při plnění misí v otevřeném herním světě.

Děj se odehrává devět let po událostech z Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a po pádu základny Mother Base, kdy se Snake aka Big Boss probouzí z devět let trvající kómatu. Hra pokračuje příběhem v roce 1984, na pozadí studené války, která nadále formuje globální krizi. Snakea jeho cesta zavede do světa, kde poháněný potřebou pomsty pronásleduje temnou skupinu XOF.

Hra ambiciózní přezkoumává zralé témata, jako je psychologie války a zvěrstva, které mají vliv na ty, kteří se zapojili do jejího začarovaného kruhu. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se svým designem otevřeného světa, fotorealistickou vizuální věrností a herním designem bohatým na funkce zanechává svoji ochrannou známku jako jedna z charakteristických her v herním průmyslu pro svou filmovou výpravu, vážná témata a pohlcující taktickou hratelnost.



  • Otevřený herní svět Vám umožňuje maximální volnost jak přistupovat k misím a celkovému postupu hrou.
  • Engine Fox přináší fotorealistickou grafiku, promyšlený herní design a skutečnou kvalitu her nové generace.
  • Online připojení přenáší zážitek z konzolí na jiná zařízení, čímž zvyšuje celkovou funkčnost a přístup ke hře.
  • Nový online multiplayer Metal Gear Solid Online.

  • Recenze na Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.