Metro 2033 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Metro 2033 - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 51353
THQ

Metro 2033 [PC DVD]



Hra od tvůrců STALKER -a na motivy úspěšné sci-fi knihy Dmitiria Glukovského, který za ni získal ocenění Evropské vědecko-fantastické společnosti. Kvalitní obsah je tedy zaručen!

Příběh se točí okolo mladého chlapce Artyoma, který se narodil několik let před zkázou, která postihla celé lidstvo a lidé se teď musí skrývat hluboko pod zemí v moskevském metru. To jim slouží jako úkryt před stále aktivní radiací po atomovém výbuchu. Na jednotlivých stanicích se vytvořily skupinky lidí, které připomínají malá města. Bohužel, radiace a přežití už v tak nehostinném prostředí není jediným problémem, s nímž se mladý Arty bude muset vyrovnat. Ve tmě se probouzí cosi strašného ...

Metro 2033 je kombinací FPS střílečky, hororové hry, RPG a hry o přežití. Engine využívá nejmodernější technologie jako Directx 11 a fyzikální engine PhysX. Díky tomu se dočkáte skvělého grafického zpracování s působivými efekty, hry světla a stínů, zda zničitelnosti prostředí.

Za zpracováním nezaostává ani hratelnost, která je umocněna kvalitním příběhem, netradičními úkoly a celkovým prostředím hry post-apokalyptického světa, kde nábojů je málo a musíte často zvažovat, zda si necháte dostatečné zásoby munice, nebo ji prodáte a za peníze si koupíte další vybavení .

Recenze na Metro 2033

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.