Metro Exodus CZ (Complete Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Metro Exodus CZ (Complete Edition) - PS5
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 430260
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

Metro Exodus CZ (Complete Edition) [Xbox Series X|S]


Užijte si ultimátní postapokalyptické dobrodružství a odhalte jedinečný nepřátelský svět v této epické střílečce z pohledu první osoby, nyní vylepšené pro Xbox Series X|S.


Metro Exodus Complete Edition obsahuje kampaň metro Exodus pro jednoho hráče a obě strhující přídavky: The Two Colonels a Sam's Story.


Metro Exodus je příběhová střílečka z pohledu první osoby od 4A Games, která kombinuje smrtící souboje a plížení s průzkumem a hororovou hrou na přežití v jednom z nejpodmanivější herních světů, který byl kdy vytvořen.


Utečte z rozbitých trosek mrtvé Moskvy a vydejte se na epickou kontinentální výpravu přes postapokalyptické Rusko v tom dosud největším dobrodružství v sérii Metro. Prozkoumejte ruskou divočinu v obrovských nelineárních úrovních a sledujte napínavý příběh inspirovaný románem Dmitrije Gluchovského, který popisuje celý rok od jara přes léto a podzim až po hlubokou nukleární zimu.


  • Vylepšení pro Xbox Series X | S-hra byla optimalizována pro specifické funkce platformy včetně 60 FPS při rozlišení až 4K a nasvícení Ray Traced. Verze pro Xbox Series X vyžaduje stažení velkého množství dat.
  • Kompletní balení - obsahuje Metro Exodus a veškerý obsah z DLC: The Two Colonels a Sam's Story.
  • Užijte si sandboxovou hru na přežití - utečte z rozbitých trosek mrtvé Moskvy a sledujte napínavý příběh, který propojuje klasickou hratelnost série Metro s obrovskými nelineárními úrovněmi.
  • Smrtící souboj a plížení - sbírejte materiály a vyrábějte v poli, abyste si přizpůsobili arzenál ručně vyrobených zbraní a mohli bojovat proti lidským i zmutovaným nepřátelům ve strhujícím taktickém souboji.
  • Prozkoumejte nepřátelský svět - vydejte se na výpravu, která trvá celý rok od jara přes léto a podzim až po hlubokou nukleární zimu. Objevte ruskou divočinu, které vdechuje život dynamické počasí a střídání dne a noci.
    metro_comp



Recenze na Metro Exodus CZ (Complete Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.