Mibro Watch C2, white

790 Kč
790 Kč
Cena bez DPH: 653 Kč
 
 
Kód produktu: 464829
Mibro

Mibro Watch C2, white

Mibro je značka, do které investovaly společnosti v čele s Xiaomi a která je zároveň jedním z hlavních členů ekologického řetězce společnosti Xiaomi. Společnost je známá svými cenově dostupnými chytrými hodinkami či TWS sluchátky, které nabízejí různé funkce a jejich kvalita je na vysoké úrovni.

O produktu

  • Inteligentní hodinky Mibro C2
    Hodinky Mibro Watch C2 jsou všestranné a lehké inteligentní hodinky, které nabízejí řadu užitečných funkcí. Umožňují monitorovat srdeční frekvenci, spánek a nasycení krve kyslíkem a můžete si vybrat z 20 sportovních režimů. Jeho další výhodou je velký 1,69palcový displej. Zařízení může fungovat i jako přístupová karta. Provozní doba inteligentních hodinek dosahuje 7 dní na jedno nabití.
  • Lehké, pohodlné, stylové
    Inteligentní hodinky váží jen přibližně 34 g – téměř nepocítíte, že je máte na zápěstí. Navíc řemínek zařízení je vyroben ze silikonu šetrného k pokožce. Díky tomu si můžete užívat bezkonkurenčního pohodlí! Zařízení C2 zároveň vypadá mimořádně stylově – vyznačuje se moderním, minimalistickým designem.
  • HD 1,69" displej
    Užívejte si pohodlný přístup k informacím a používejte funkce inteligentních hodinek. Hodinky C2 jsou vybaveny velkým 1,69” displejem, který umožňuje plynulé a příjemné ovládání a poskytuje jasný obraz téměř za jakýchkoli podmínek.Chcete si přizpůsobit vzhled obrazovky podle svých preferencí? Vyberte si z dostupných vzorů ciferníku nebo nahrajte vlastní fotografii!
  • Zdraví pod kontrolou
    Držte ruku na pulze a mějte své zdraví pod kontrolou. Inteligentní hodinky dokáží měřit váš tep 24 hodin denně a v případě jakýchkoli znepokojujících příznaků vás okamžitě upozorní. Takto můžete okamžitě reagovat! Zařízení monitoruje také nasycení krve kyslíkem a spánek. Dbejte na to, abyste si vytvořili správné návyky a pořádně se vyspali!
  • 20 sportovních režimů
    Starejte se o svou kondici se společností Mibro. Inteligentní hodinky C2 počítají kroky a spálené kalorie a umožňují vám vybrat si z 20 sportovních režimů. Běh, jízda na kole, skákání, fotbal nebo nedej badminton? Vsaďte na svůj oblíbený sport nebo vyzkoušejte něco nového! Zařízení vám usnadní sledování vašich pokroků a nastavení dalších cílů, kterých chcete dosáhnout. Navíc inteligentní hodinky automaticky rozpoznávají běh.
  • Odolnost vůči vodě 2ATM
    Co ještě činí inteligentní hodinky C2 tak vhodnými pro každodenní používání? Zařízení je vodotěsné do 2ATM, což znamená, že se nezalekne náhodného postříkání, potu ani deště. Nemusíte si ho sundávat ze zápěstí, když si chcete umýt ruce, chystáte se na trénink nebo jste venku a právě začíná pršet!
  • Až 7 dní pracovní doby
    Inteligentní hodinky můžete na jedno nabití používat až týden. Baterie s dlouhou výdrží poskytuje až 7 dní provozu při běžném používání nebo až 30 dní v pohotovostním režimu (když se zařízení nepoužívá a není připojeno k aplikaci). Pohodlné nabíjení hodinek umožňuje přiložený magnetický kabel.
  • Funkce přístupové karty
    Už nemusíte pokaždé hledat přístupovou kartu. Nyní potřebujete jen své inteligentní hodinky! Jak to funguje. Zařízení C2 je vybaveno speciálním přívěskem, kterému lze přiřadit funkci vámi zvolené karty. To vám umožní snadno otevřít dveře pomocí hodinek. Zjistěte, jak je to pohodlné!
  • Váš osobní asistent
    Inteligentní hodinky vás okamžitě upozorní na příchozí zprávy a hovory. Už se nemusíte obávat, že byste něco důležitého zmeškali! Hodinky C2 můžete použít i pro kontrolu počasí a nastavení budíku. Můžete také na dálku ovládat hudební přehrávač a fotoaparát chytrého telefonu. K dispozici je také funkce stopek, časovače a mnoho dalšího.

Technická specifikace

Displej: TFT
Velikost displeje: 1,69"
Rozlišení displeje: 240 x 280
Připojení: Bluetooth 5.0
Materiál: tělo - plast
řemínek - silikon
Řemínek: šířka 20 mm
délka 248 mm
Kapacita baterie: 270 mAh
Nabíjení: Magnetický kabel
Doba nabíjení: neuvedeno
Výdrž baterie: Přibližně 7 dní (běžné používání)
Přibližně 30 dní (pohotovostní režim)
Vodotěsnost: 2ATM
Provozní teplota: neuvedeno
Vlastnosti: 20 sportovních režimů
aplikace Mibro Fit
jedno tlačítko
Senzory: Snímač srdeční frekvence
Snímač SpO2
Akcelerometr
Kompatibilita: Android 5.0 a novější
iOS 10.0 a novější (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu mobilu a země)
Podporované jazyky: Zjednodušená čínština
tradiční čínština
angličtina
francouzština
španělština
portugalština
ruština
japonština
thajština
arabština
indonéština
vietnamština
turečtina
němčina
italština
polština
perština
Rozměry: 45 x 35,3 x 11,2 mm
Hmotnost: 34 g

Obsah prodejního balení:

  • Hodinky
  • Nabíjecí kabel USB-A s magnetickým konektorem
  • Dokumentace


Recenze na Mibro Watch C2, white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.