Micro Machines: World Series Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Micro Machines: World Series - PC DVDMicro Machines: World Series - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 371874
CodemastersEN dabing

Micro Machines: World Series [PS4]


Jsou Micro. Jsou to stroje. A jsou zpět!



Micro Machines: World Series si zachová styl klasické série, ale přinese novou dimenzi zkušenosti s ohromující vizuální grafikou v HD kvalitě, která vás zavede do velmi oblíbeného domácího prostředí, jak to nikdy dříve nebylo.



Hra vám přináší klasické herní režimy, jako je Race a Elimination, ale představí i nový styl hry: Battle Mode. Zcela nové bojové arény vám umožní hromadné ničení v miniaturní měřítku proti vašim přátelům nebo AI. Týmová hra vám dovoluje spolupracovat s unikátními dovednostmi vašich vozidel pomocí režimů jako"King of the Hill" nebo"Capture the Flag"!



Hra byla navržena kolem zábavy na každém kroku, což znamená, že nikdy nezažijete nudný moment na závodní dráze nebo v aréně. Micro Machines World Series je dokonalým zážitkem pro hráče všech věkových kategorií a schopností.



Micro Machines World Series bude podporovat až 12 hráčů online v různých závodních a bojových prostředích. Každé z 12 vozidel má své jedinečné vybavení zbraní, schopností a velkou nabídku možných uprav a vylepšení. Hra podporuje i split-screen pro 4 hráče.


Hra vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Micro Machines: World Series

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.