Microsoft Xbox Adaptive Controller

Cena s DPH
2 509 Kč
Cena bez DPH: 2 074 Kč
 
Kód produktu: 407067
Microsoft

Microsoft Xbox Adaptive Controller [JMU-00003]

Hrajte se jak chcete:
Designovaný hlavně pro potřeby hráčů s limitovaným pohybem nebo problémům díky kterým nemohou používat klasický herní ovladač, Xbox Adaptive Controller je unifikované středisko pro zařízení, které pomáhají zpřístupnit herní zážitek pro všechny.

Funguje s velkým množstvím zařízení:
Připojte různá zařízení jakými jsou například spínače, tlačítka, podstavce a joysticky abyste mohli vytvořit vlastní ovládání podle potřeb hráče. Všechna další zařízení, které podporují vlastní ovládání jsou prodávány samostatně a víte jejich napojit přes 3.55mm jack a USB porty.

Podporované silnou komunitou:
Vybudován od základů díky silnému partnerství s AbleGamers Charity, The Cerebral Pals Foundation, SpecialEffect, Warfighter Engaged a dalšími. Pomoc této skupiny umožnila vyformovat design, funkcionalitu a balení Xbox Adaptive ovladače.

Upravte si váš herní zážitek:
Použijte Xbox Accessories aplikaci na vašem Xbox One nebo Windows 10, kde si dále upravíte váš herní zážitek díky přemapování tlačítek a nastavení předurčených profilů. Vytvořte více herních profilů abyste si mohli kdykoliv změnit vaše herní rozložení podle hry nebo použití a přepínejte mezi nimi, když stisknete zabudované Profile tlačítko.



Všechna další zařízení, které podporují vlastní ovládání jsou prodávány samostatně!



Recenze na Microsoft Xbox Adaptive Controller

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.