Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 327760
Microsoft

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black [HM3-00005]

Bezdrátový ovladač Xbox Elite, navržený ve spolupráci s profesionálními hráči, umožňuje využít naplno Vaše schopnosti a přizpůsobení Vašemu jedinečnému stylu hraní. Při hraní her můžete využít špičkovou přesnost, vyšší rychlost a přizpůsobené ovládání jako nikdy předtím.

Výměnou různých kovových ovladačů pod palec a směrových ovladačů můžete dosáhnout přizpůsobené ovládání a ergonomii. Objevte konfigurace, které Vám umožní zlepšit přesnost, rychlost a dosah použitím různých tvarů a velikostí ovladačů pod palec. Ovladač Xbox Elite se přizpůsobuje velikosti Vašich rukou a Vašemu stylu hraní. Lepší ovládání využijete při hraní stříleček z pohledu první osoby, závodních her, bojových her, nebo her jiných žánrů. Nový fazetový směrový ovladač umožňuje jednodušší a spolehlivější předvádět kombinované pohyby, zatímco tradiční směrový ovladač poskytuje precizní ovládání při změně zbraní, nebo útoku.

Bezdrátový ovladač Xbox Elite obsahuje čtyři zásuvky pro vyměnitelné lopatkové pákové ovladače. Můžete je jednoduše připojit a odpojit bez jakýkoliv nástrojů. Můžete připojit některé, nebo všechny lopatkové pákové ovladače a nakonfigurovat ovladač tak, aby Vám optimálně vyhovoval.

Lopatkové pákové ovladače poskytují lepší ovládání prsty, takže můžete předvádět zničujúcejšie pohyby a dosáhnout efektivněji ovládání. Teď už nemusíte snímat palec z joysticku před provedením kombinovaného skoku, namířených a výstřelu. Pomocí aplikace * můžete přiřadit široký rozsah vstupů pro každý lopatkový joystick.

Po přepnutí precizních zámků spouště můžete střílet rychleji a šetřit tak drahocenný čas při každém potáhnutí spouště. Precizní zámky spouští zastaví pohyb spouště po výstřelu, abyste byli připraveni na následující výstřel. Jednoduchým opětovným přepnutím přepínače získáte znovu úplný rozsah pohybu spouště. Každá spoušť má svůj vlastní precizní zámek spouště, což umožňuje nezávislé ovládání. V aplikaci můžete dále doladit nastavení spouští.

Pomocí snadno použitelné aplikace * si můžete ještě více přizpůsobit ovládání. Můžete upravit minimální a maximální hodnoty spouští, citlivosti palcových pákových ovladačů, přiřazení tlačítek a další nastavení, takže ovládací prvky jsou nastaveny přesně tak, jak potřebujete. Můžete přiřadit kterékoliv ze 14 vstupů k tlačítkům ABXY, lopatkovým ovladačem, směrovému ovladači, spouštím a proklikům pákových ovladačů.

V aplikaci můžete vytvořit libovolný počet profilů ovladačů a mít tak přizpůsobené nastavení pro jakoukoli hru. Do ovladače můžete načíst dva profily a okamžitě mezi nimi přepínat pomocí zabudovaného přepínače profilů. Možnosti jsou prakticky neomezené.



Obsah balení:

  • Bezdrátový ovladač Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black
  • Transportní pouzdro.
  • Sada 4 lopatkových ovladačů
  • Sada 6 pákových ovladačů (2 standardní, 2 vysoké a 2 klenuté).
  • Sada 2 směrových ovladačů (fazetový a standardní).
  • USB kabel
  • 2 AA baterie



    * Aplikace je k dispozici pro Xbox One a Windows 10.

  • Recenze na Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.