Ministry of Broadcast Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 409675
NumskullEN dabing

Doporučené produkty (1)

Ministry of Broadcast [NSW]


Ministry of Broadcast je příběhová plošinovka pro jednoho hráče, která míchá Orwellovo dílo 1984 s moderní reality televizí. Země je rozdělena stěnou, abyste jí mohli projít a mohli se dostat ke své rodině, musíte soutěžit a vyhrát v reality TV show vysílanou Režimem.


  • Běžte, skákejte, narazte a lezete napříč každou Arénou při čemž se Vám odhalí postupně příběh hry. Většina z příběhu se Vám odkryje díky dobře integrovaným animovaným sekvencím, buď z prostředí nebo od vyprávění se NPC, během toho jak kolem nich skáčete nebo procházíte.
  • Raději než mít přeplněnou obrazovku s různými indikátory, lištou se životy a mini mapami, všechny informace, které bude hráč potřebovat jsou vloženy v prostředí hry. Pomůcky a stopy jsou smíchány v malbách hry, skryté a specifické, hráči si budou muset všímat okolí pokud chtějí přežít každou arénu aniž by se jim něco nestalo.
  • Použití důvtipu a občas i trošku nemilosrdnosti, abyste mohli projít arénami. Budete muset pracovat s prostředím, abyste mohli vyřešit většinu hádanek. Použijte protagonistovu váhu, abyste mohli pohnout s různými plošinami, pohnout s občasnými pákami a také budete muset obětovat 1 nebo 2 NPC, abyste mohli projít přes jámu s ostny.
  • Plný zlomyslného humoru, sarkasmu na jednotku a komickou nezbedností, vše perfektně vybalancované s temnými, těžkými tématy prezentovanými v tomto dystopickom světě.


Recenze na Ministry of Broadcast

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.