Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
639 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 422608
Nintendo

Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Postavte se výzvě a připojte se k lovu!


Monster Hunter: Rise, nejnovější vstup do kriticky uznávané série akčních RPG, přichází na Nintendo Switch! Bojujte s hrůzostrašnými příšerami a používejte své odměny na výrobu obrovské škály epických zbraní a brnění.


Nacházíte se v krajině Kamura Village inspirované ninjami, Monster Hunter: Rise vás zve prozkoumat bujné ekosystémy a bojovat s hrůzostrašnými příšerami, abyste se stali dokonalým lovcem.


Lovení, které se odehrávalo půl století po devastaci poslední kalamity, musí čelit novému a hrůzostrašnému monstru, které vztyčilo hlavu a hrozí, že krajinu opět ponoří do chaosu.


  • Lovte sólo nebo se spojte s přáteli, běžte na úkoly a pomocí svého výběru zbraní strhněte obrovské příšery.
  • Úplně nové herní systémy, jako například vysoce létající „Wire Action“ a váš psí společník „Palamute“, přidají vzrušující nové vrstvy do už i tak robustního boje, kterým je Monster Hunter známý.
  • Naučte se způsoby lovce, odhalte tajemství a chraňte svět před určitou skázou.
    Lokální multiplayer vyžaduje jednu konzoli a jednu kopii softwaru na hráče. Během online hraní je potřebné připojení na internet. Pokud chcete používat služby online, musíte si vytvořit účet Nintendo. Online hraní vyžaduje placené online členství.


Recenze na Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.