No More Heroes 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA No More Heroes 3 - PS5No More Heroes 3 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
 
Kód produktu: 423968
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 610 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

No More Heroes 3 [NSW]


Probojujte se na vrchol žebříčku galaktických superhrdinů! Legendární zabiják Travis Touchdown se slavně vrací k Šílenství!


Náš hrdina, Travis Touchdown, se musí dostat na vrchol žebříčku galaktických superhrdinů, aby zabránil špatnému princi FU a jeho deseti mimozemským vrahům ovládnout Zemi.


Chcete-li se zapojit do každé následující hodnocené bitvy, budete muset zaplatit dost strmý poplatek. Travis musí podniknout různé mise po městě, aby si vydělal peníze, které potřebuje k boji. Po převodu požadovaných poplatků prostřednictvím bankomatu bude odeslána pozvánka k dalšímu boji.


Vychutnejte si ještě tvrdší akci než kdykoli předtím, když používáte intuitivní ovládací prvky Joy-Conu k ovládnutí důvěryhodné hry Beam Katana od Travis Touchdown spolu se spoustou technik wrestlingu!


Travis, který je také poprvé v sérii, může nyní použít svou Death Glove k aktivaci různých dovedností, což umožňuje strategičtější bitvy. Dále si můžete přizpůsobit nový strom schopností a vyzkoušet různé kombinace čipů Death Glove Chip, abyste našli styl hraní, který vám nejlépe vyhovuje.




Recenze na No More Heroes 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.