Mortal Kombat vs. DC Universe Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mortal Kombat vs. DC Universe - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 40063
Midway

Mortal Kombat vs. DC Universe [PS3]

Bojová hra s hrdiny ze dvou různých světů se známými postavami ze světa Mortal Kombat a taktéž s komiksová postava jako je Superman, Batman, či Joker. Tento díl se hratelnostně vrací k odkazu Mortal Kombat 2, a to především stylem boje. Ten je plynulejší, údery navazují v nepřerušené sérii akcí, komba se propojují.

Dostanete také možnost prohazovat oponenty přes stěnu av některých arénách je dokonce poslat volným pádem do nižších pater. Vaše postava přitom skočí za svým protivníkem a následuje boj ve vzduchu. Jindy se zase podaří soka zachytit a začít tak boj na krátkou vzdálenost, který bude fatální záležitostí. Naprostým vyvrcholením se stane krátká minihra. Jedná se o formu ultimátního útoku, lišícího se u každého z hrdinů.

Jednotlivé charaktery se odlišují svými speciálními schopnostmi. Ty představují do značné míry přesně to, co bychom od postav očekávali - Superman poletuje a smaží protivníky, Batman se zaměřuje spíše na hrubou sílu a bojová umění, Flash důstojný svému jménu s mnoha bleskovými útoky, vrací se Scorpion spear attack, Sub-Zero hry s ledem a Sonina jedový polibek. Každý speciální pohyb má navíc svou "pro" variantu, k vyvolání níž je třeba dobré načasování a šikovné prsty. A chybět nakonec nebudou ani fatality útoky .

Recenze na Mortal Kombat vs. DC Universe

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.