Mortal Shell (Enhanced Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mortal Shell (Enhanced Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 419503
PlaystackEN dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Mortal Shell (Enhanced Edition) [PS5]

 

O hře

Mortal Shell je hluboká akční RPG hra, která otestuje váš zdravý rozum a odolnost v rozbitém světě. Jako pozůstatky lidstva chřadnou a hnijí, horliví nepřátelé hnisají v ruinách. Nemějte žádné slitování, přežití vyžaduje vynikající vědomí, přesnost a instinkty. Sledujte skryté svatyně oddaných následovníků a objevte svůj skutečný smysl.

Klíčové vlastnosti

  • Ztracení bojovníci
    Mrtví pokrývají tuto zničenou zemi, ale ne všichni jsou bez naděje. Můžete objevit ztracené pozůstatky poražených bojovníků. Probuďte tyto smrtelné duše, obsazujte jejich těla a výrazně otevřete své chápání rozmanitým mistrovským bojem.

  • Obličeje hrozivých nepřátel
    Tvou cestu hlídají zoufalí protivníci, oddaní napospas nevyzpytatelným bohům. Sledujte politováníhodná a groteskní stvoření, ale nedovolte strachu, aby zastavil vaši cestu. Naberte odvahu a postavte se jim.

  • Železo ostří železo
    Boj je strategický a promyšlený. Svůj meč musíte odevzdat jen tehdy, když se otevře příležitost. Spočítejte si své odrazy, abyste rozpoutali ničivé protiúdery. Dočasně pochovejte svoji Mortal Shell do kamene, abyste zablokovali útoky, nebo hrajte agresivně a použijte svou kamennou formu, abyste přidali brutální váhu svým vlastním úderem mečem.

  • Vylepšená verze pro PS5
    Vylepšení ve verzi pro PlayStation 5 zahrnují zrychlený počet snímků na 60 FPS, rozlišení 4K, vylepšené textury.

Trailer


Recenze na Mortal Shell (Enhanced Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.