Motion Explosion XBOX 360

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204332
505EN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Motion Explosion [XBOX 360]



Hra s podporou pro pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .


Motion Explosion je barevný a svižný rodinný titul, který obsahuje zábavné minihry. Budete se muset neustále krčit, uhýbat, chytat a balancovat se vším, co si na Vás tato hra vymyslí. Můžete žonglovat s fotbalovými míči, uhýbat se cihlám, ovládat roboty, nebo kolem sebe sekat, co to dá. Motion Explosion obsahuje 12 her v 10 úrovních, které do hry postupně přidávají další elementy - inverzní ovládání, rychlejší tempo a další triky, které měl Vám rozhýbou celé tělo.

  • Uhýbajte se, skákejte, prikrčte se, kopejte, nakloňte se, žonglujte, pupujte, řiďte, otáčejte se, házejte a balansujte, abyste dosáhli co nejvyšší skóre a zpřístupněte si nové hry.
  • Tento titul se snadno hraje, ale dosáhnout nejlepšího výsledku už není tak snadné. V každé hře Vás čeká 10 úrovní, jejichž náročnost se postupně zvyšuje. Vždy se postupuje od nejjednodušších až po nejsložitější, postupně přibývají alternativní způsoby ovládání, různé perspektivy kamery, více předmětů, rychlejší tempo a množství dalších úkolů, při kterých si naplno vyzkoušíte koordinaci a reflexy.
  • Pozvěte přátele nebo členy rodiny na partičku Motion Explosion rovnou do Vašeho obývacího pokoje a změřte síly v tahovém režimu pro více hráčů, který podporuje 2-4 účastníků.
  • Sledujte své výsledky v každé hře a pozorujte, jak se Vaše schopnosti postupně zlepšují.

    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect !




  • Recenze na Motion Explosion

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.