MotoGP 15 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MotoGP 15 - PC DVDMotoGP 15 - PS4MotoGP 15 - PS3MotoGP 15 - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 301539
MilestoneEN dabing

MotoGP 15 [XBOX ONE]

MotoGP 15 je přirozeným pokračováním největší světové motocyklové videoherní série , které přináší množství nových funkcí a vylepšení! Kombinace autenticity s absolutním realismem vytváří celkové ponoření do světa MotoGP. Závodníci ovládání AI jsou nyní vylepšení díky rychlejšímu algoritmu vyhýbání, lepšímu výkonu při jízdě na čas a logice změny směru. Motocykl a jezdec jsou nyní v kompletní symbióze a na každou nerovnost, obrubník zda smyk jezdec reaguje ultrarealistické motion-capture animacemi. Detailnější trať, kluzké obrubníky, reálné částice písku a umělá tráva obohacují samotný závod. Vylepšený asfalt, počasí, davy a přírodní efekty oživí tratě.

MotoGP 15 obsahuje všech oficiálních jezdců, motocykly a tratě ze sezóny MotoGP 2015 az Moto 2 a Moto 3 sezón 2015 a 2014. Dohromady 200 jezdců, 122 týmů a 18 tratí. Pyšnící se nejpřesnějším fyzikálních modelem vozidel ze všech závodních videoher as každým kouskem obsahu, od motocyklů po jezdců s oficiální licencí, je toto dokonalý MotoGP zážitek.



  • Vytvořte si svůj vlastní tým. Nakupte motorky a vlastní kombinézy inspirované designem skutečných motocyklů, vyberte název a logo. Každá kombinéza má jiné grafické vzory a Vy si je můžete přizpůsobit změnou barev. Navíc si v režimu Career můžete na motorky přidat dalších sponzorů. Se svým vlastním týmem můžete závodit a uzavírat smlouvy přímo se sponzory, abyste získali více GP kreditů a fanoušky ve snaze stát se mistrem. Sponzoři pracují stejným způsobem jako při oficiálních týmech a nabízejí smlouvy a peníze pro Váš tým, pokud splňujete klauzule a cíle.
  • GP kredity jsou novém herní měna použitelnou ve všech herních režimech. Získat je můžete jednoduchým hraním hry. Po každém závodě v režimu Career získáte nějaké GP kredity jako bonus. Následně je můžete využít na nákup nových motorek a kombinéz pro přizpůsobení svého virtuálního závodníka a jeho motocyklu.
  • V režimu Beat the Time musíte pokořit časový rekord na trati pomocí specifické motorky. K dispozici jsou výzvy pro každou oficiální trať. Hraním tohoto herního režimu můžete objevit a používat motorky, které jsou ve stínu těch nejznámějších a objevovat tak nový svět továrních a legendárních motocyklů!
  • Vžijte se do role skutečných mistrů třídy MotoGP a změňte realitu, nebo prožijte ty nejokázalejším okamžiky mistrovství světa. Každá událost je uvedena oficiálními MotoGP filmům daného konkrétního okamžiku, což Vám dává plnou kontrolu nad hrou bez přerušení zážitku.
  • Průvodce Vás provede krok za krokem závody a naučí Vás jak využívat různé fyzikální simulace motorek přítomných ve hře. Také Vám poradí, jak se přibližovat k zatáčkám, jak naklánět motocykl a jak využívat TCS (systém kontroly trakce).

  • Recenze na MotoGP 15

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.