MotoGP 20 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MotoGP 20 - PC DVDMotoGP 20 - PS4MotoGP 20 - XBOX ONE
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 406908
MilestoneEN dabing

MotoGP 20 [NSW]


Balení neobsahuje herní cartridge, ale kód na stažení.

Po velkém úspěchu předchádzejícího dílu, který se dočkal velmi dobrého přijetí od kritiků i hráčů díky revolučním a vysoce žádaným funkcím, jide MotoGP ještě dál a přináší další vzrušující novinky a funkce. K tradiční adrenalinové hratelnosti, kterou si komunita tolik oblíbila, se taktéž přidává strategičtější a realističtější přístup k závodům. Ryzí zážitek s MotoGP, v boxech i na trati!
Ve hře MotoGP 20 nyní hráči dostanou kompletní kontrolu nad svou kariérou a budou dělat rozhodnutí, které budou klíčové pro jejich úspěch na trati. Manažérská kariéra je konečně zpět a přináší spoustu nových funkcí, které prověří závodnické a strategické schopnosti hráčů! Hráči se mohou přidat k oficiálneíu týmu ze sezóny 2020 anebo k novému týmu sponzorovanému skutečnými značkami ze světa Team MotoGP a budou se starat o kompletní průvodní tým, který je bude podporovat ve volbě nového týmu, při analýze dat o závodech anebo v rozvoji motorky. Stejně tak, jako ve skutečném MotoGP budou hráči muset dělat ta nejlepší rozhodnutí, aby našli vítěznou strategii a ovládli mistrovství.
Tou nejdůležitější věcí v závodě je jet co nejrychleji a když na to přijde, jak získat pár cenných milisekund, tak se počítá každý detail. V MotoGP 20 sehrávají hráči klíčovou roli v rozvoji jejich motorky. Budou moct vylepšovat výkon jejích různých částí, získávat speciální vývojové body a zadávat úlohy svému týmu výzkumníků a vývojářů, aby dosáhli té nejvyšší úrovně. Aerodynamika, elektronika, výkon motoru, spotřeba paliva - to je jen pár příkladů z řady technických možností, které budou moct hráči spravovat, aby si motorku vylepšili na maximum a získali tak výhodu nad soupeři.
Vývojářský tým usilovně pracoval na tom, aby hratelnost byla mnohem strategičtější a realističtější, přidal úplně nové realistické funkce, jakými jsou spotřeba paliva, asymetrické opotřebování pneumatik a v neposledním řadě, po prvé v historii této hry i aerodynamické poškození, které bude mít vlyv na estetiku a výkon motorky. Herní fyzika, která se neustále usiluje o extrémní realizmus, byla kompletně přepracovaná, aby byla hratelnost techničtější a odpovídala schopnostem hráčů.
Mnohé z funkcí, které oslavovaly úspěch v předcházející hře, se nyní vracejí s množstvím vylepšení na základě skvělé zpětné vazby, kterou Milestone dostal od zapálené komunity.
Proslavený historický režim
Jeden z nejoblíbenějších herních režimů komunity se vrací v úplně novém formátu, s kompletně náhodně generovanými tratěmi, kde hráči musí vyhrát, aby si odemkli ty nejslavnější závodníky a motorky.
Neutrálné AI ve verzi 2.0
Co mnozí považovali za utopii, se stalo realitou. Minulý rok přinesla A.N.N.A (Artificial Neural Network Agent) rychlejší, přirozenější a spravedlivější AI. Nyní vývojáři z Milestone ještě rozšířili její schopnosti, takže dokáže strategicky spravovat opotřebování pneumatik a spotřebu paliva stejně jako skuteční závodníci.
Nové editory
Společně s nálepkami, přilbami, závodními čísly a nášivkami na zádech budou moct hráči upravovat i kombinézy závodníků ve vlastním týmu, aby mohli závodit v jedinečném stylu.
Nejlepší online zážitek
Dedikované servery pro hru více hráčů dále umožňují spolehlivější a zábavnější online zážitek. Tentokrát byla přidaná různá vylepšení, které dále rozšíří online hratelnost ve všech režimech: veřejné závody, soukromné závody a režim Race Director.
Po třech úspěšných ročnících Dorna a Milestone stejné potvrdzují letošní MotoGP eSport Championship, kde se střetnou hráči z celého světa o titul mistra světa. 4 ročník šampionátu bude mít nový systém, o kterém se dozvíte na oficiální stránce eSportu MotoGP.

Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Související produkty (1)


Recenze na MotoGP 20

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.